Maifung Co., Ltd.

Huis >

Ongeveer ons

Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Stad: SINJHUANG CITY, TAIPEI HSIEN
  • Contactpersoon: Mr. Frank
  • Tel.: 886-2-22988556
  • Fax: 886-2-22992189
Referentie & Aandeel:
Company Profile
De Informatie van het bedrijf MFC is een belangrijke fabrikant van olieverbinding, O-ring, en precisierubber gevormde producten. Het houden van uitstekende kwaliteit en het tevredenstellen van de behoeften van klanten zijn zijn nummer één prioriteit. om het bovengenoemde doel te bereiken, heeft MFC constant productievermogen door overzichtsmateriaal toe te passen en zijn personeel onophoudelijk op te leiden bevorderd.
houden handhavend hoge productienormen en het blijven aan het front van productietechnologie, gebruiken MFC en zijn dochterondernemingen ISO. ISO is een gereglementeerd programma dat kwaliteit en productiviteit door analyse en actie te leiden verbetert. MFC verkreeg het certificaat van ISO 9002 in Dec., 1995 voor O-ring, olieverbinding, en de handel drijvende diensten. MFC werd ook geregistreerd als verklaard bedrijf van ISO 14001 in April, 1998. MFC en zowel van zijn dochterondernemingen, HFC als MHC hebben ook certificatie QS9000 tijdens 1999 bereikt.
De echte sterkte van MFC is innovatie, efficiency, en ervaring. En het komt uit het personeel, wat die van wie hier met het bedrijf sinds zijn onderneming zijn geweest.
En niet alleen zijn zij met het bedrijf gegroeid, hebben zij ook MFC bloeiend gemaakt. MFC vergt hen om het hoge niveau van kwaliteit en de diensten te handhaven uw vraag.
Nadat u door de brochure gaat, gelieve te voelen vrij om ons verkooppersoneel te contacteren, en er is één ding u zekere zou moeten zijn: MFC krijgt een zeer concurrerende het tarief structuur.
Zo aarzel niet om ons te roepen of te schrijven. Wij zijn bereid om u in om het even welk stadium van uw project bij te staan.
Bedrijfs Type De uitvoer
De Sleutelwoorden van het product De thermoplastische Delen in Allerlei Het Plastic Afgietsel van de Injectie &Blow, RubberDelen, Rubber In entrepot op Metaal, Wasmachine, Dichtingsring, O-ring, Ring, de Verbinding van de Olie, MechanicalSeal, de Verbinding van de Stam van de Klep, plakten Verbinding, de Verbinding van de As, Wisser, Capliper Laars, de Uitrusting van de Reparatie
Binnen gevestigd 1974
Exportmarkten Afrika,Europa,Azië,Midden-Oosten,Noord-Amerika,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika