Jiangsu Kawei Automobile Fitting Co., Ltd.

Huis >

Ongeveer ons

Info van het contact
  • Land/Gebied: China (vasteland)
  • Provincie: Jiangsu
  • Stad: DANYANG
  • Contactpersoon:
  • Tel.: 86-0511-86369828
  • Fax: 86-0511-85168828
Referentie & Aandeel:
Company Profile
De Informatie van het bedrijf Gevestigd bij de bank van Rivier Yangze waar er mooie landschappen en geschikt verkeer zijn, Co. van de Montage van Jiangsu Kawei is Automobiel, Ltd een professionele onderneming in schaalproductie van diverse soorten automobiele lampen, plastic delen, de delen van het metaalplateren en SUV lichaam enz. Op Maart 2005 richtte het Co. van de Toestellen van het Verkeer van Jiangsu Zhongxin, Ltd met de investeerder van Honkong op. Op April het zelfde jaar, het opstelling het digitale ontwerpcentrum voor onderzoek en ontwikkeling van de gehele auto, delen en componenten samen met het Automobiele Onderzoekinstituut van van de Universiteit van Shanghai Jiao Tong. Alle producten van het bedrijf worden uitgevoerd naar vele landen zoals Japan, Zuid-Korea, Thailand en sommige Landen van het Midden-Oosten, en voor vele binnenlandse hoofdkaderfabrikanten verstrekt. Het bedrijf heeft een stevige technische kracht en bezit CAD en CAM vervaardigingscentrum, verscheidene reeksen van centrum het op grote schaal van de brugverwerking van Taiwan, verscheidene reeksen lasermateriaal van NTC Japan en meer dan 20 reeksen professioneel productie en inspectiemateriaal zoals hydraulische lijn op grote schaal, vorm die apparaat en matrijs inspuiten gieten machines.
Het bedrijf zal verder zijn kwaliteitsbewakingssysteem van de onderneming verdiepen en zal gezond beheersysteem perfectioneren. Het ging door de authentificatie van de Erkenning van de Kwaliteit van ISO in 2003 en de authentificatie van 3C Veiligheid in 2006 over.
De „eerlijkheid en de betrouwbaarheid zijn ons doel en de innovatie is ons doel“. Wij zijn volledig van vertrouwen, boeken ononderbroken vooruitgang en uitdaging om onze inspanning te doen ons nationaal beroemd merk tot stand brengen, en met klanten samen doorgaan om schittering samen tot stand te brengen.
Bedrijfs Type De uitvoer,Vervaardiging
De Sleutelwoorden van het product Co. van de Montage van Kawei van Jiangsu is Automobiel, Ltd aprofessionalonderneming in schaalproductie van variouskinds van automobiele lampen, plastic delen, metaal platingparts en SUV lichaam enz.
De Certificatie van de normalisatie ISO9001, 3C
Exportmarkten Afrika,Europa,Azië,Midden-Oosten,Noord-Amerika,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika
Concurrerende Voordelen