Lien Jing Enterprise Co., Ltd.

Huis >

Ongeveer ons

Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Stad: Nieuw Taipeh
  • Contactpersoon: Ms. Li mei Hu
  • Tel.: 886
  • Fax: 886
Referentie & Aandeel:
Company Profile
De Informatie van het bedrijf Gevestigd in 1986, specialiseren wij ons in productie in populaire ornamenten. Elk van onze producten worden van uitstekende kwaliteit gemaakt in Taiwan. Onze fabriek ontwerpt en produceert de producten die wij hebben verkocht, streef ook ernaar om onze koopwaar op bestelling te leveren. De belangrijkste producten zijn haartoebehoren, halsband, oorringen, ringen, de charmes van de celtelefoon, keychains, hoofdtelefoonjuwelen en meer. Ten slotte, worden OEM en ODM aangeboden.
Bedrijfs Type De uitvoer,Vervaardiging
De Sleutelwoorden van het product De telefoonCharmes van de cel, Juwelen, de Juwelen van de Hoofdtelefoon, HairAccessories, Halsbanden, Armbanden, Keychains, Ringen, Oorringen, Boeddhistische standbeelden, magneetornamenten, wineglassmarkers, sigaretgevallen, bandbag hangers.
Binnen gevestigd 1986
Het Percentage van de uitvoer 80%
Import Markets Europa,Azië
Exportmarkten Afrika,Europa,Azië,Midden-Oosten,Noord-Amerika,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika    
Kapitaal Less than US$ 50,000
OEM verklaar nietig
ODM verklaar nietig
Totale Jaarlijkse Verkoop US$ 100,000 ~ 500,000
Nr van het Personeel van R&D 100-500
Nr van Totaal Personeel Below 10
Concurrerende Voordelen Goed en de Controle Van uitstekende kwaliteit,Snelle Levering,Toegelaten OEM,Nieuw Product,Het Ontwerp en het Embleem van de klant zijn Welkom,Concurrerende Prijzen,Pasvorm voor Giften en Premies,Aarde-vriendschappelijke Producten,In een verscheidenheid van Ontwerp,Kleine Aanvaardbare Orde,Toegelaten ODM