Shenzhen Zhi Feng Leather Co., Ltd.

Huis >

Ongeveer ons

Info van het contact
  • Land/Gebied: China (vasteland)
  • Provincie: Guangdong
  • Stad: LUOHU, SHENZHEN CITY
  • Contactpersoon: Allul Lee
  • Tel.: 86-0755-33270360
  • Fax: 86-0755-33270360
Referentie & Aandeel:
Company Profile
De Informatie van het bedrijf Co., Ltd - werken aan vergunning of het contract die van het Leer van Zhi Feng van Shenzhen voor beroemde internationale merken van mensen? s en dames? zakken, leerartikelen in diverse materialen zoals Pu, pvc, leer, nylon, canvas, enz.


Wij hebben onze eigen ontwerpers, bekwame arbeiders, interne verstrekte kwaliteitsbeheersing en gebruiken hoogte - technologiemachines om beste kwaliteitsproducten voor onze cliënten helemaal over de wereld te produceren.


Ons doel is „beste prijs, uitstekend ontwerp, uitstekende kwaliteit, en efficiënt“ om onze regelmatige en potentiële nieuwe klanten te dienen. Klant? s de eigen ontwerpen zijn meestal welkom.
Bedrijfs Type De uitvoer,Vervaardiging,In het groot,OEM/ODM,Kleinhandels
De Sleutelwoorden van het product De Zakken van de computer, de Zakken van het Document, Zakken Op wielen, Vrouwen StylishBags, de zakken van de Hand, Unisex-Rugzakken, de Zakken van de Bagage, Portefeuilles, de Houders van de Kaart, de Zakken van de Zakken van het Muntstuk en van de Schoenen van het Golf, Zakken NotebookComputer, Aktentas, de Zakken van het Karretje, Modieuze Zakken, Unisex-Rugzakken, Beurzen en Portefeuilles, de Houders van de Kaart van de Naam, de Houders van het Paspoort, de Zakken van de Schoenen van het Golf, Zeer belangrijke Markeringen, de Beurzen van het Muntstuk
Binnen gevestigd 2002
Exportmarkten Azië,Midden-Oosten,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika    
Nr van Totaal Personeel 101 to 500
Concurrerende Voordelen