x'lap Electronic co.,LTD

Huis >

Ongeveer ons

De Categorieën van het product (6)
Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Contactpersoon: Nathan
  • Tel.: 886-2-22189638
  • Fax: 886-2-22182669
Referentie & Aandeel:
Company Profile
De Informatie van het bedrijf Sinds x? overlappings elektronisch die Co., Ltd in 1976 wordt gevestigd, nemen wij in programmaontwerp en systeemintegratie in dienst. Wij keuren commissieontwerp goed, die printercontrolemechanisme, het controlemechanisme van auto-windt machine voor weerstand en motorbestuurder enz. hebben.
Sinds 2004 zijn wij nadruk op het onderzoek en de ontwikkeling van de motorbestuurder, als als brushless motor, servomotor, het stappen motor en elektronok enz. Wij zullen de eisen van de klant ontmoeten, allerlei zullen nieuwe producten van onderzoek en ontwikkeling worden gehouden
Bedrijfs Type De uitvoer,De invoer,Vervaardiging,In het groot,OEM/ODM,De dienst
De Sleutelwoorden van het product Ons hoofdproduct is brushless motorbestuurder, die controle met constante snelheid van 110-220Va brushless motorbestuurder hebben en 24Vdcbrushless de motorbestuurder, heeft de servomotorbestuurder van gelijkstroom, servobestuurder BLDC, daarna elektronische CAM (de generator van het schachtsignaal) enz. en aangepast elektronisch product. Brushless motorbestuurder kan op verpakkingsmachine, transportband, drukmachine en ander apparaat worden toegepast die requirethe hoge efficiënte en hoge nauwkeurig.
Binnen gevestigd 1976
De Certificatie van de normalisatie CE
Exportmarkten Afrika,Europa,Azië,Midden-Oosten,Noord-Amerika,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika    
ODM x? Keurt elektronisch Co. van de overlapping, het gebied van het commissieontwerp uitgebreid goed, bijvoorbeeld hebbend floodwater pompend systeem, waterreiniging & controlesysteem, CRT testmateriaal, het controlemechanisme van de drukmachine, het controlemechanisme van auto-windt machine voor draad het winden weerstand, en motorbestuurder. Zeer kunnen de ervaring en de capaciteit klant bereiken? s behoefte van motorbestuurder. x? Wijdt elektronisch Co. van de overlapping, ook aan lokaal gebieds communicatie controlesysteem.
Concurrerende Voordelen