Qingdao Eastar Metal Products Co., Ltd.

Huis >

Ongeveer ons

Info van het contact
  • Land/Gebied: China (vasteland)
  • Provincie: Shandong
  • Stad: JIAONAN, QINGDAO CITY
  • Contactpersoon: Mr. Ton
  • Tel.: 86-532-66816582
  • Fax: 86-532-86117182
Referentie & Aandeel:
Company Profile
De Informatie van het bedrijf Opgezet in 2002, is Co. van de Producten van het Metaal van Qingdao Pasen, Ltd een exportgerichte gemeenschappelijke ondernemingsonderneming, gespecialiseerd in de productie en de marketing van karretjes, karren, rubber en plastic banden.
Aanhangend concept kredietbeheer, verhogen wij constant verkoopvolume en realiseren snelle en stabiele ontwikkeling. Momenteel, behandelt ons bedrijf een gebied van 133.500 vierkante meters met meer dan 1000 werknemers. Onze jaarlijkse output bereikt meer dan 3 miljoen karretjes in alle soorten, meer dan 6 miljoen rubberbanden en 20 miljoen plastic producten, die aan meer dan 60 landen en gebieden met inbegrip van Amerika, Groot-Brittannië, Duitsland, Canada, Japan en Australië worden verkocht. Nu, overschrijdt onze jaarlijkse waarde van het verkoopvolume 5 miljoen dollars van de V.S.
Wij bieden altijd kwaliteit geloofwaardige producten aan klanten aan en besteden altijd veel aandacht aan kwaliteitsbewaking en veiligheidsprestaties van producten. Verscheidene van onze producten zijn verklaarde GS/TUV geweest.
Als u in om het even welk van onze producten geinteresseerd bent, gelieve te voelen vrij om ons voor meer informatie te contacteren.
Bedrijfs Type De uitvoer,Vervaardiging
De Sleutelwoorden van het product De producten van het metaal (wielkruiwagen, hulpmiddelkar, handvrachtwagen, hulpmiddelen), wiel het rubber van de wiel (stevig rubberwiel) Bever, gaan etc. kar en tuinauto.
Binnen gevestigd 2001
De Certificatie van de normalisatie ISO9001:9002, CE, TUV
Exportmarkten Afrika,Europa,Azië,Midden-Oosten,Noord-Amerika,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika    
Nr van Totaal Personeel 101 to 500