Jingzhou Jingfu Auto Parts Co., Ltd.

Huis >

Ongeveer ons

Info van het contact
  • Land/Gebied: China (vasteland)
  • Contactpersoon: Ms. Wang
  • Tel.: 86-716-8263931,8512261
  • Fax: 86-716-8520119
Referentie & Aandeel:
Company Profile
De Informatie van het bedrijf Co. van de Delen van Jingfu van Jingzhou is Auto, Ltd een gemeenschappelijke onderneming huibei-Taiwan, wat een gehele productielijn hebben. Het bedrijf heeft geavanceerde technologie, zoals smeedstuk, het stempelen, CNC numeriek-gecontroleerde vervaardiging en systeem van het computer kan het hulpontwerp, daarnaast, het bedrijf de klantensoorten de dienst verlenen die de nieuwe producten moet ontwikkelen ontwerpen en vervaardigen. En het bedrijf heeft het volledige systeem van de productenwaarborg, en ontving het certificaat van ISO9001 kwaliteitssysteem.


De belangrijkste producten hebben 3000 en meer soorten specificatie, met inbegrip van trekstangeind, eind, assy zijstaaf., kogelgewricht, belemmeringsverbinding, nuttelozer wapen, pitman wapen, dwarsstaaf, centrumwapen, van de wapenschacht uitrusting, controlewapen, lager wapen, stabilisatorverbinding enz. rekken. De meeste producten zijn verkocht aan Amerika, Canada, midden-zuid Amerika, Zuidoost-Azië, Afrika, het Midden-Oosten, Europa en andere landen of regio's.
De meer informatie, u kan ons Web ingaan:
www.jzjingfu.com
Bedrijfs Type De uitvoer
De Sleutelwoorden van het product De belangrijkste producten hebben 3000 en meer soortenofspecification, met inbegrip van rodassy trekstangeind, rekeind, kant., kogelgewricht, belemmeringsverbinding, nuttelozer wapen, pitman wapen, crossrod, centrumwapen, van de wapenschacht uitrusting, controlewapen, lager wapen, stabilisatorverbinding enz.
De Certificatie van de normalisatie ISO9001
Exportmarkten Afrika,Europa,Azië,Midden-Oosten,Noord-Amerika,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika
Concurrerende Voordelen