Yunn Tong Electronic Enterprise Co., Ltd./Vic Electronic Technetronic Co., Ltd.

Huis >

Ongeveer ons

Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Provincie: TAIWAN
  • Stad: TAINAN CITY
  • Contactpersoon: Allen Wu
  • Tel.: 886-6-2555607
  • Fax: 886-6-2567305
Referentie & Aandeel:
Company Profile
De Informatie van het bedrijf Wij zouden deze kans willen te baat nemen om u voor uw rente in ons Co. van de Onderneming van bedrijf „Yunn te danken Tong Elektronisch, Ltd“, een gespecialiseerde die exporteur met een wilde uitstrekkende inzameling van professionele productiegoederen wordt opgericht. Wij specialiseren ons in de verkoop van de productie van R&D, luchtpompen, elektromedische waterpompen, gezondheidszorgproducten, milieuproducten, en sportief materiaal.
Deze producten hebben TUV, UL, FDA, en Gs- certificaten, Ce-Teken en vele octrooien rond de wereld verkregen. Wij werden toegekend ISO9001: 9002, en 13485 certificatie in 2003 en 2005.


Wij breidden ons aan Vasteland China in 1999 uit en begonnen uitvoerend naar markten overzee van Vasteland China. Wij hebben van groot succes in de productie van onze producten genoten. Ons motto is „Nauwkeurige Waarde, Opmerkelijke Kwaliteit, Strikte Controle.“ uw succes is onze uiteindelijke doelstelling.
OEM, ODM, worden en OBM van klanten cordially met ingestemd.


Wij kunnen de diensten van ontwerp aan assemblage leveren.
Bedrijfs Type De uitvoer,Vervaardiging,OEM/ODM
De Sleutelwoorden van het product 1. De Verscheidenheden van de pomp: De Rolling Pompen, de Pompen van het Diafragma, PistonPumps, Compressoren, Opblazend Pompen, die Pompen, de Regelbare Eenheden van de Zuiging zuigen,/niet-passen Pompen, Lucht BedPumps en Bloeddruk Meters2 aan. De medische & Reeks van de Gezondheidszorg: Materiaal & de Sanitaire Gezondheidszorg van het Huis Appliancesfor, Persoonlijke Zorg, PhysicalTherapy3. De Reeks van het huishouden: Het Afval Processor4 van de keuken. Diverse Goederen: De Maat van de Druk van de band (het Type van Pen), Thermometer InfantWater
Binnen gevestigd 1976
De Certificatie van de normalisatie ISO9001:9002
Import Markets Afrika,Europa,Azië,Midden-Oosten,Noord-Amerika,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika
Exportmarkten Afrika,Europa,Azië,Midden-Oosten,Noord-Amerika,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika    
Nr van Totaal Personeel 101 to 500