Shijiazhuang Yipeng Automobile Fittings Factory

Huis >

Ongeveer ons

De Categorieën van het product (18)
Info van het contact
  • Land/Gebied: China (vasteland)
  • Provincie: Hebei
  • Stad: SHIJIAZHUANG CITY
  • Contactpersoon:
  • Tel.: 86-311-83548684
  • Fax: 86-311-83546111
Referentie & Aandeel:
Company Profile
De Informatie van het bedrijf Gevestigd in 1985, zijn de de AutoDelen van Shi Jiazhuang Yipeng & Fabriek van Toebehoren gespecialiseerd in de productie van diverse diesel inham en uitlaatkleppen en zuigerveren voor ingevoerde en eigengemaakte auto's.
   
De people-oriented onderneming hecht belang aan wetenschap en technologie, die het lood in het overgaan van ISO9001 nemen: 2000 bezit het Internationale Systeem van de Kwaliteitsbewaking en geavanceerde productietechnologieën en faciliteiten zoals thermometal wrijvingslassen, van het de legeringspoeder van de plasmaboog de bedekkend, Duitse zoute van badnitrogenation technologie, computer die het hoge frequentie doven, nevel-lassen van het boomeind en vorm controleren die gelijk het malen. De gevorderde goedkeuring en de rijken die van productietechnologieën en mogelijkheden onderzoeken ontwikkelen zijn onze belangrijkste overheersing.
   
Overeenkomstig het operationele idee van? Neem dring wijd streef de people-oriented initiatieven aan, bij de wetenschappelijke en technische innovatie, aan ononderbroken verbetering en loyaliteit na voor kopers? , zijn wij bereid zich met gasten en vrienden van alle cirkels ontwikkelen hand in hand om onze luister te bereiken.
Bedrijfs Type De uitvoer
De Sleutelwoorden van het product Productie, verkoop en de dienst van de kleppen van de gasmotor
Binnen gevestigd 1985
Exportmarkten Afrika,Europa,Azië,Midden-Oosten,Noord-Amerika,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika