Classic Tyre and Metal Corp.,

Huis >

Ongeveer ons

Info van het contact
  • Land/Gebied: China (vasteland)
  • Provincie: Jiangsu
  • Stad: Xuzhou
  • Contactpersoon: Mrs. Jessie Zhao
  • Tel.: 86-516-83601112
  • Fax: 865-516-83601112
Referentie & Aandeel:
Company Profile
Het Beeld van het bedrijf
Classic Tyre and Metal Corp.,
De Informatie van het bedrijf Co. van de Band van China werd Klassiek, Ltd opgericht in Maart 2007, dat in de Jiangsu Provincie, de stad van Xuzhou van het verkeersfort wordt gevestigd. Wij zijn naast de Provincie van de basisShandong van de bandproductie, ten westen van de mooie havenstad Lianyungang, zo met een goede geografische advange en geschikte verkeersvoorwaarden.

Als de professionele band verwerkende en uitvoerend bedrijf, hebben wij vele talenten die de uitstekende technische vaardigheden en marketing experineces hebben. Sinds 2007, hebben wij een aanzienlijke schaal en een geaccumuleerde vele jarenband veroorzakend het uitvoeren ervaringen en rijke middelen gevormd. Ook, had ons bedrijf de sterke verhouding met vele buitenlandse grote groothandelaar en verdeler, en ook de consctructionbedrijven gebouwd.

Ons bedrijf heeft een team onafhankelijk vooral belast met onderzoek en ontwikkelingsbanden, het produceren en de uitvoergeavanceerd technisch, de banden van uitstekende kwaliteit.

Ons bedrijf dringt op banden aan die en zaken vervaardigen uitvoeren en wij konden een volledige waaier van bias en radiaalbanden, met inbegrip van de LandbouwBanden verstrekken, behandelen Bias Banden van de Vrachtwagen (TBB), de de banden. Off-The-Road Banden van de Auto en ligh van de vrachtwagen (PCR) (OTR), de Radiale Banden van de Vrachtwagen (TBR), Industriële Banden, Motorfiets Tires.It een gebied van 9 grote reeksen meer dan 1000 modellen, en hebben vooral voordelen in Bias landbouwbanden en reuzeOTR vermoeit lik, 40.00R57,37.00R57,36.00R51.

Door zeer stringente kwaliteit en ondernemingscontroleprocedure, hebben wij ISO9001 overgegaan en onze banden zijn ook gediplomeerd met ECE, PUNT, CCC, GCC, INMETRO enz. geweest.

vele jaren, zijn onze producten populair helemaal over de wereld, onze die producten naar Noord-Amerika, Europa, Midden en Zuid-Amerika, Afrika en Austrila worden uitgevoerd en andere landen en gebieden, met bijna 100 partners, onze banden OTR dienen de mijnbouw, bouw en havenondernemingen.

Door de onophoudelijke inspanningen van al personeel, hebben wij met de hoogste de industriepartners van de wereld vestigden win-win samenwerking. Wij voorzien constant onze gebruikers van de producten van uitstekende kwaliteit en diensten. Nu hebben wij werden een van professionele industriële en de oplossingsleverancier techniekbanden.

Wij hopen altijd oprecht om langdurige samenwerkingsverhouding met vrienden te vestigen van overal ter wereld en een rooskleurige toekomst samen te ontwikkelen.
Bedrijfs Type De uitvoer,Vervaardiging,In het groot,OEM/ODM,Kleinhandels
Main Products Truck Tires, Off-road Tires, Bus Tires
De Sleutelwoorden van het product banden, banden, TBR, PCR, TBR
Binnen gevestigd 2007
De Certificatie van de normalisatie Through very stringent quality and enterprise audit procedure, we have passed ISO9001 and our tires also have been certificated with ECE, DOT, CCC, GCC, INMETRO etc.
Het Percentage van de uitvoer 60%
Exportmarkten Europa,Azië,Midden-Oosten,Noord-Amerika,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika
Belangrijke Klanten Sri Lanka, Iran, Turkey, America, United kingdom
Totale Jaarlijkse Verkoop US$ 500,000 ~ 1,000,000
Nr van het Personeel van R&D 50-100
Nr van Totaal Personeel Over 1000
Nr van Ingenieurs 10-20
Merknamen CLASSIC,SUNSHINE
Concurrerende Voordelen