Ningbo Jinxiang Industry Co.,Ltd

Huis >

Ongeveer ons

Info van het contact
  • Land/Gebied:
  • Contactpersoon:
  • Tel.:
  • Fax:
Referentie & Aandeel:
Company Profile
Het Beeld van het bedrijf
  • Ningbo Jinxiang Industry Co.,Ltd
  • Ningbo Jinxiang Industry Co.,Ltd
  • Ningbo Jinxiang Industry Co.,Ltd
De Informatie van het bedrijf Co. van de Industrie van Jinxiang van Ningbo, Ltd werd opgericht in 2004, behandelt een totaal gebied van 2.000 vierkante meters. Wij zijn een professionele fabrikant van CNC producten, niet standaardnoten, schroeven, en andere niet genormaliseerde hardware met goed uitgerust het testen materiaal en sterke technische kracht. Onze producten worden wijd etc. gebruikt in de sloten van de Deur, Elektronika, het geval van de Computer, Auto's, Wetenschappelijk materiaal. Al onze producten worden geproduceerd volgens de tekeningen en de steekproeven van klanten. De kwaliteit is en zal altijd de prioriteit van ons werk zijn. De nadruk van Jinxiang op elk detail van de producten die wij hebben verstrekt. Met behulp van ons zeer kritiek kwaliteitsbeheersing systeem, kunnen wij ervoor zorgen dat de producten die door ons worden geleverd precies gebaseerd op uw vereisten zijn. Momenteel hebben wij naar meer dan 30 landen en gebieden, met inbegrip van Duits, Italië, de V.S., Polen, en Brazilië enz. uitgevoerd. Geen kwestie waar u bent, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren -- wij zijn enkel naast u. De „prima kwaliteit, Redelijke prijs, de Uitstekende dienst“ is het doel van Jinxiang. Jinxiang zal nooit tevredengesteld worden met ons succes in het verleden. Wij zullen een rooskleurige toekomst blijven maken!
Bedrijfs Type De uitvoer,Vervaardiging
Main Products Office Furniture Parts, Agriculture & Gardening Tool Parts, Bus, Coach Parts & Accessories
De Sleutelwoorden van het product cnc draaide delen, draaide het messing delen, het stempelen delen, Niet genormaliseerde schroeven, Bouten en noten
Binnen gevestigd 2004
De Certificatie van de normalisatie ROHS
Het Percentage van de uitvoer 71-80%
Exportmarkten Afrika,Europa,Azië,Midden-Oosten,Noord-Amerika,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika
Kapitaal US$ 1,000,000 ~ 5,000,000
OEM ja
ODM ja
Totale Jaarlijkse Verkoop US$ 1,000,000 ~ 5,000,000
Nr van het Personeel van R&D Under 10
Nr van Totaal Personeel 51 to 100
Nr van Ingenieurs Under 10
Merknamen Jinxiang
Concurrerende Voordelen Goed en de Controle Van uitstekende kwaliteit,Snelle Levering,Toegelaten OEM,Nieuw Product,Het Ontwerp en het Embleem van de klant zijn Welkom,Concurrerende Prijzen,Aarde-vriendschappelijke Producten,In een verscheidenheid van Ontwerp,Kleine Aanvaardbare Orde,Toegelaten ODM
Types van Installatie & Machines in Fabriek CNC machining center, CNC lathe, grinding machine, automatic lathe machine, conventional lathe machine, milling machine, drilling machine, EDM, wire-cutting machine, CNC bending machine etc.
Maandelijks Producerend Bedrag 78
QC Verantwoordelijkheid Digital Height Gauge, caliper, Coordinate measuring machine, projection machine, roughness tester, hardness tester and so on.
De Grootte van de fabriek in Vierkante Meters 1500
Nr van Lopende banden 6