Infomax Technology Corp.

Huis >

Ongeveer ons

Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Stad: SONGSHAN DISTRICT, TAIPEI
  • Contactpersoon: Carol Hsieh
  • Tel.: 886-2-25451761
  • Fax: 886-2-25140911
Referentie & Aandeel:
Company Profile
De Informatie van het bedrijf Infomax Internationaal Corp. werd vandaag opgericht in 1985 door M. John H. Wei, voorzitter van het bedrijf. In de loop van de jaren Infomax is Internationaal Corp. opmerkelijk gegroeid en één van de belangrijke exporteurs in Taiwan en China geworden.
Wij stellen momenteel een QS9000 & een ISO9001 verklaarde fabriek in werking die schokbreker & opschortingsdelen in Zuidelijk China veroorzaken. Bovendien wordt Infomax Internationaal Corp. aangesloten met verscheidene andere autodelenfabrieken die produceren en slechts de hoogste kwaliteitsproducten aanbieden.


Een ander integraal deel van Infomax Internationaal Corp. is het feit dat wij het belangrijkste kopen representatief voor het belangrijkste auto de delengrootwinkelbedrijf van de V.S. in Azië zijn. Onze efficiënte en deskundige dienst heeft ook ons het vertrouwen van klanten van rond de wereld verdiend.


Ons doel is de hoogste kwaliteitsproducten aan al onze cliënten onophoudelijk te verstrekken. Infomax Internationaal Corp. hoopt oprecht dat wij de kans zullen hebben om u in in de nabije toekomst het uitbreiden van uw marktaandelen te dienen.


Als u om het even welke belangen in om het even welke punten van de website of andere vermelde punten niet hebt, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Wij hopen dit de eerste stap aan een wederzijds, op lange termijn en vruchtbaar bedrijfsvennootschap zal zijn.
Bedrijfs Type De uitvoer,Vervaardiging,In het groot,OEM/ODM
De Sleutelwoorden van het product opbrengs schokbreker, opschortingsdelen, wielranden, autodelentoebehoren, motoronderdelen, chassislichaamsdelen, remsysteem, hoofdlamp
Binnen gevestigd 1985
De Certificatie van de normalisatie QS9000, ISO9001
Import Markets Europa,Noord-Amerika,Midden en Zuid-Amerika
Exportmarkten Midden-Oosten,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika    
Concurrerende Voordelen