Sense Road Industrial Co., Ltd.

Huis >

Ongeveer ons

Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Stad: CINGSHUEI TOWNSHIP, TAICHUNG HSIEN
  • Contactpersoon: Yun-Ping Peng
  • Tel.: 886-4-26277027,26236607
  • Fax: 886-4-26277029
Referentie & Aandeel:
Company Profile
De Informatie van het bedrijf Gevestigd in de jaren '80, zijn wij een belangrijke plastic keukengereifabrikant en een leverancier. Elk van onze producten worden ontworpen specifiek om de behoeften van onze klanten en markten te richten. Wij handhaven strikte controle van ons R&D, productie, QC en werknemerswelzijn om volledige productperfectie en klantentevredenheid te bereiken. Wij investeren constant in de nieuwste en meest geavanceerde technologie voor het productverbetering en innovatie.
Elk van onze producten zijn resultaten van uitgebreid marktonderzoek en ontwierpen een volledig inzicht in al hun functies. Onze brede waaier van punten zorgt ervoor dat de klanten grotere productdiversiteit ontvangen. Bij de Weg van de Betekenis, geloven wij dat de constante verbetering door correcte en wijze investeringen in mensen, productietechnieken, en productontwerpen kan worden bereikt. Aangezien wij ons in de toekomst bewegen, zullen wij ons internationaal netwerk verhogen en zullen meer productselecties ontwikkelen. Dit zal ons bereik uitgebreider maken en zal ons toestaan om onze cliëntbasis te verwijden. Aangezien onze klanten stijgen, ook stijgt onze kennis; aangezien wij deze bekwaamheid terug naar u delen, weten wij dat wij ons basisdoel om vervullen stevige bedrijven samenwerking uit te bereiken en te handhaven.
Bedrijfs Type De uitvoer,Vervaardiging
De Sleutelwoorden van het product De Reeks van de Opslag van het voedsel, de Gevallen van de Keuken van de Microgolf, de Kom van de Salade, de Pot van het Water, spper-v-Snijmachine, het Voetstuk van de Telefoon, Tandenstoker, Magnetische Hanger/Haak, Doos van de Lunch, 3 in 1 Cake maakt Reeksen, Plank, het Dineren Kar, Thee/Koffiezetapparaat
Exportmarkten Afrika,Europa,Azië,Midden-Oosten,Noord-Amerika,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika