Vindi Vak Pump Pvt. Ltd.

Huis >

Ongeveer ons

De Categorieën van het product (8)
Info van het contact
  • Land/Gebied: India
  • Contactpersoon: Sarang Patel
  • Tel.: 91-79-25893659
  • Fax: 91-79-25892214
Referentie & Aandeel:
Company Profile
De Informatie van het bedrijf Wij introduceren ons als fabrikant van Producten VINDI waarin het water geven Vacuümpompen, de TweelingCompressoren van de Lage Druk van de Kwab, Olie Verzegelde Vacuümpompen en het Meten/het Doseren Pompen in INDIA omvat.


Wij zijn op het gebied van productie aangezien 25 jaar en tijdens deze ambtstermijn duur, hebben wij meer dan 3.500 namen in de lijst van onze getaxeerde cliënt ingeschreven. Dit is mogelijk slechts wegens kwaliteit van onze producten en herinnering na verkoopactiviteiten. Van ons is een de Dienst Georiënteerde Organisatie.
Bedrijfs Type De uitvoer,Vervaardiging
De Sleutelwoorden van het product Vacuümpomp, de Ventilator van Wortels, de Vacuümpomp van de Ring van het Water, Vacuümpomp LiquidRing, Vacuümpomp In twee stadia, Enige Pomp StageVacuum, het Meten & het Doseren Pomp, Olie Verzegeld Roterend HighVacuum Systeem, Hoge VacuümSystemen, TweelingKwab Lage PressureCompressors, Lucht Gekoelde Ventilator, Water Gekoelde Ventilator, GasBlower, de Ventilator van het Gas van de Chloor
Exportmarkten Afrika,Europa,Azië,Midden-Oosten,Noord-Amerika,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika