Everpower Industrial Co., Ltd.

Huis >

Ongeveer ons

Info van het contact
  • Land/Gebied: China (vasteland)
  • Provincie: Jiangsu
  • Stad: WUXI CITY
  • Contactpersoon: Mr. Victor
  • Tel.: 86-510-82735755
  • Fax: 86-510-85095480
Referentie & Aandeel:
Company Profile
De Informatie van het bedrijf Everpower is een grotere leverancier in China. Hier, kunt u niet de prachtige of schitterende beschrijving vinden, hoe goed wij zijn, omdat elk van deze door u zullen worden bewezen.
Wij hebben een brede beschikbare waaier van heftoestel, omvatten deze: het kettings hijstoestel, hefboomhijstoestel, paste karretje, duwkarretje, kabeltrekker, staalhefboom, lading het geselen, singelbandslingers, enz. aan Als u niet kunt vinden of u een specifiek ontwerp van materiaal behandelingsmateriaal nodig hebt, kunnen wij om het even welk heftoestel aanpassen en ontwerpen die reeksen uw eigen ontwerpspecificaties.
Hier bij de Diensten Everpower, pride wij op ons op de klant afgestemd aantal arbeidskrachten. Wij verzorgen een verscheidenheid van klanten en cliënten. De stichting van onze zaken is onze capaciteit om snel en efficiënt aan uw vereisten te antwoorden, welk klein of groot ook, van één enkel vervangstuk aan om het even welk type van heftoestel.
Vereis meer informatie over het liftmateriaal dat wij hebben aangeboden?
Gelieve te voelen vrij om met ons te contacteren. Wij weten dat wat ooit uw vereisten wanneer het over heftoestel komt wij u kunnen helpen elke stap van de manier.
Wij hopen oprecht dat u onze producten een kans, en voor ons kon geven om te bewijzen.
Onze zeer belangrijke opdracht is: Het product van de veiligheid en de super dienst.
Dank u zeer!
Bedrijfs Type De uitvoer,Vervaardiging,In het groot,OEM/ODM
De Sleutelwoorden van het product Trekker van de greep, de Hefboom van het Staal, het Hijstoestel van de Ketting, het Hijstoestel van de Hefboom, PlainTrolley, verminderde Karretje, de Klem van het Karretje, Universele PlateClamp, het Blok van de Katrol, de Kruk van de Hand, las-op Haak, de Vork van de Kraan, de Band van de Pal, het Geselen van de Lading, de Slinger van de Singelband
Import Markets Afrika,Europa,Azië,Midden-Oosten,Noord-Amerika,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika
Exportmarkten Afrika,Europa,Azië,Midden-Oosten,Noord-Amerika,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika    
Nr van Totaal Personeel 51 to 100