Yang Yi Science and Technology Co., Ltd.

Huis >

Ongeveer ons

De Categorieën van het product (1)
Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Stad: WUFONG DISTRICT, TAICHUNG
  • Contactpersoon: Claire Peng
  • Tel.: 886-4-2332-3686
  • Fax: 886-4-2339-8610
Referentie & Aandeel:
Company Profile
Het Beeld van het bedrijf
Yang Yi Science and Technology Co., Ltd.
De Informatie van het bedrijf Yang Yi Company is een onafhankelijk die bedrijf in Maart 2002 door Ruy Yuh Company, een multi-million dollarsonderneming met meer dan 18 jaar ervaringen in de verwerking van Pu en van pvc met speciale metaalfolies wordt gevestigd.


wegens het snelle stijgen van energiebehoefte en de voordelen van vernieuwbare energie, beslisten wij aan R&D van PV materialen te wijden.
Met het enthousiasme om tot het aardbehoud bij te dragen, hebben wij met succes een reeks van EVA inkapselen producten in 2006 ontwikkeld.
Bedrijfs Type De uitvoer,Vervaardiging
De Sleutelwoorden van het product EVA kapselt gebruikt in PV module in. Dring bij het uitdrijven van de films met de verse harsen van EVA en ourspecial formuleringen aan en automatisch materiaal, hebben wij nu aseries van producten. De eigenschappen van onze EVA kapselen zijn resistively hightransparency, hoge geltevreden, superieure fotothermalstability, superieur volume, hoge mechanicalsupport in. Wij geloven ons kan de efficiency en de betrouwbaarheid van PVproduct grotendeels verhogen inkapselt.
Binnen gevestigd 2002
Exportmarkten Afrika,Europa,Azië,Midden-Oosten,Noord-Amerika,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika    
Nr van Totaal Personeel Below 10
Concurrerende Voordelen