Goldensun Conveying Machinery Engineering Co., Ltd.

Huis >

Ongeveer ons

Info van het contact
  • Land/Gebied: China (vasteland)
  • Provincie: Hebei
  • Stad: Hengshui
  • Contactpersoon: Mr. Liu
  • Tel.: 86-318-2257630
  • Fax: 86-318-2892988
Referentie & Aandeel:
Company Profile
Het Beeld van het bedrijf
  • Goldensun Conveying Machinery Engineering Co., Ltd.
  • Goldensun Conveying Machinery Engineering Co., Ltd.
  • Goldensun Conveying Machinery Engineering Co., Ltd.
De Informatie van het bedrijf Goldensun die Machines & Co. van de Techniek, Ltd vervoeren wordt gevestigd in stad Hengshui. Hier is het vervoer zeer geschikt. De spoorlijnen van Peking tot overdwars in werking gesteld Hongkong. Ons bedrijf werd gevestigd in April, 2003, is zijn geregistreerd kapitaal 32, 860, 000 USD. Het omvat 266, 000 vierkante meters. Er zijn meer dan 420 werknemers wat 58 techniektechnoloog, 5 hogere ingenieurs bevat. Ons bedrijf heeft drie belangrijke productiebasissen. Nu zijn wij reeds een high-tech de dienstonderneming geworden die de benutting van vervoersmachines, ontwerp, productie, de installatiediensten als één van de verwerkingsondernemingen vormt. Het is ook enige uitstekende onderneming die alle productieprocessen in China integreerde. Ons bedrijf heeft 640 eenheden vervaardigend materiaal, en 14 van het inspectieeenheden materiaal die perfecte ontwerp, het testen, productie en metingsinstrumenten hebben. Natuurlijk verkregen onze producten (kwaliteitsbewakingssysteem) ook certificaat ISO9001 en worden toegelaten door Ce en SGS. Wij hebben reeds de capaciteit bezeten om speciale machineries volgens de verschillende eisen van de gebruiker te produceren. Nu wij een aantal gepatenteerde producten en innovatieve technologie, tezelfdertijd wij hadden de eer hebben om nationale en provinciale wetenschap te krijgen en de technologie kent vaak toe. Onze producten omvatten TD75 riemtransportband, DTII riemtransportband, horizontale krommingstransportband, golfhoek geneigde transportband en andere meer dan 200 typestransportbanden. Wij kunnen meer dan twee meters ook veroorzaken breedte, lange afstand, hoge snelheid, het grote materiaal van het capaciteitsvervoer dat op vele gebieden zoals mijnbouw, elektrische centrale, ijzer en staalbedrijf, havens, non-ferrometalen, steenkool, en bouwmaterialen, enz. kan worden gebruikt. Onze producten verkopen goed in het gehele land en zelfs zijn populair in Brazilië, Australië, India, Thailand, Vietnam, Zuid-Afrika, Iran, Indonesië, Kambodja en andere landen. Met de innovatieve technologie, de goede dienst, heeft het Gouden bedrijf van de Zon een one-stop de dienstsysteem opgezet. Wij zullen blijven aanhangend „het dienen van de gebruikers, die bijdragen tot de maatschappij leveren“. Alles bij elkaar, zal ons bedrijf de beste producten van hoogstaande en concurrerende prijs voor onze klanten en aandeelsucces met u samen voorzien.
Bedrijfs Type De uitvoer,Vervaardiging,In het groot,OEM/ODM
Main Products Conveyor Belts
De Sleutelwoorden van het product Transportband, de Rol van het Staal, de Transportband van de RubberRiem, de Katrol van de Transportband, de transportband van China
Binnen gevestigd 2003
Het Percentage van de uitvoer 40%
Exportmarkten Afrika,Europa,Azië,Midden-Oosten,Noord-Amerika,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika
Belangrijke Klanten Brazil, Australia, India, Thailand, Vietnam, South Africa, Iran, Indonesia, Cambodia and other countries.
Kapitaal US$ 50,000,000 ~ 100,000,000
Concurrerende Voordelen Goed en de Controle Van uitstekende kwaliteit,Snelle Levering,Nieuw Product