Sherry Emblem Co., Ltd.

Huis >

Ongeveer ons

Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Stad: YONGHE CITY, TAIPEI HSIEN
  • Contactpersoon: Ms. Sherry Lai
  • Tel.: 886-2-22312257
  • Fax: 886-2-29242195
Referentie & Aandeel:
Company Profile
De Informatie van het bedrijf Het gewas van 1997 van Symbool van de winnaars van de Voortreffelijkheid is misschien het beste bewijsmateriaal nog van hoe ver Taiwan in onze zoektocht de economische Grote Liga's is komen ingaan. Het kijkt als wij heeft gemaakt het, die door de goed ontworpen, van wereldklasse kwaliteit, innovatieve producten oordelen. Wij zijn goed-georganiseerde exporteurs en fabrikant met ervaringsmensen die een uitvoerige kennis van de vereisten en de voorkeur van uw markt sinds 1987 hebben. Deze catalogus bevat een deel van identificatieproducten, kenteken, borduurwerk, embleemgehechtheid, ooit aangeboden kentekencomponenten. Hetzij standaard, gewijzigd of douane-vervaardigd, kunt u zeker zijn u de meest geavanceerde, betrouwbaarste, hoogste kwaliteitsproducten van vandaag… aan de best mogelijke prijzen zult krijgen.
De kwaliteit houdt niet met onze producten op. Onze klanten verwachten en krijgen de aandachtige dienst en punctuele levering. Voor zij die onze loyale klanten in de loop van de afgelopen tien jaar zijn geweest, waarderen wij uw zaken en zullen hard werken om uw voortdurende steun met elke orde te verdienen. Voor die van u die hebben om een orde met ons nog te plaatsen geef ons een poging! Wij geloven dat onze verplichting aan kwaliteit en de dienst de basis van ons succes is.
Bedrijfs Type De uitvoer,Vervaardiging
De Sleutelwoorden van het product Het Embleem van het borduurwerk, Etiket, Kenteken, Medaille, de Bar van GiftThe van het Embleem van het Zegel, Professionele Sticker, Bewust Lint, de Telefoon van identiteitskaart van de Bezoeker
Exportmarkten Afrika,Europa,Azië,Midden-Oosten,Noord-Amerika,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika