Altezza Co., Ltd.

Huis >

Ongeveer ons

Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Stad: DA-AN DISTRICT, TAIPEI
  • Contactpersoon: Lily Chang
  • Tel.: 886-2-27088501
  • Fax: 886-2-27088511
Referentie & Aandeel:
Company Profile
De Informatie van het bedrijf Onthaal aan Altezza Co., Ltd.


Wij zijn een sinds lang gevestigde multi-installatiesgroep, die zich in het ontwerp en de vervaardiging van motordelen en toebehoren specialiseren.


Onze succesvolle groei over voorbij 18 jaar heeft ons een onschatbare reputatie voor de dienst van uitstekende kwaliteit aan onze getaxeerde klanten verdiend.


Het hoofdkwartier van Altezza is gebaseerd in Taiwan samen met ons eigen enorm ervaren onderzoek en ontwikkelingsteam.


Wij bieden een uitvoerige catalogus van delen en toebehoren voortdurend veel van de belangrijkste automobielmodellen aan, wordt ons productiegamma uitgebreid en de cliënten, individuele vereisten kunnen ook met. zijn.


Wij hebben productieinstallaties in zowel Taiwan als China alle vergaderingsnormen ISO9001 en QS9000.


De verplichting van Altezza aan de productie van de producten van uitstekende kwaliteit wordt bereikt door onze voortdurende investering in de recentste technologie en de specifieke deskundigen. Wij zijn trots van onze erkende positie binnen de globale marktplaats. „Vooral, taxeren wij u als onze klant.“
Bedrijfs Type De uitvoer
De Sleutelwoorden van het product . C.V verbinding & Assen. De Schijf van de koppeling & Dekking & het Dragen. Het Systeem van de rem. Koel Systeem. De Delen van de opschorting. Lichaam en Botsing. De stemmende Toebehoren van Lampen. Gekoelde de Lucht van VW
Binnen gevestigd 1986
De Certificatie van de normalisatie ISO9001, QS9000
Exportmarkten Afrika,Azië,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika
Nr van Totaal Personeel 21 to 50