Wey Hwang Co., Ltd.

Huis >

Ongeveer ons

Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Stad: SINJHUANG CITY, TAIPEI HSIEN
  • Contactpersoon: jenny shieh
  • Tel.: 886-2-89922250
  • Fax: 886-2-29928741
Referentie & Aandeel:
Company Profile
De Informatie van het bedrijf Co. van Hwang van Wey, Ltd werd gevestigd in Taiwan, R.O.C. in 1989. Door de geest van de personeelstoewijding van kwaliteitsbevordering en de klantendienst, kweken de zaken geleidelijk aan dag tegen dag.
wegens bovengenoemd, vestigden wij de tak in Hong Kong in 1993 om de klanten van Hong Kong te dienen en de markt van China te ontwikkelen.
Ondertussen om internationale markt te bevorderen, hebben wij agenten en verdeler in het Verenigd Koninkrijk, India, en Polen om het product van Wey Hwang in lokaal overzee te zien. In 1997, voor het verbeteren van de de klantendienst van China, vestigden wij ook de tak en de fabriek in lokaal - Dongguan, Guandong, China.
Bedrijfs Type De uitvoer,Vervaardiging
De Sleutelwoorden van het product Digitaal Type/de Elektronische Apathische Windende Machine van het Type, GearType Apathische Windende Machine, de Windende Machine van de Transformator, Digitale het Winden van de Rol van het Type Machine, het Hand Uitspreiden WindingMachine, het Stapelen van de Laminering Machine, het Vastbinden Machine, AirCoil Windende Machine, Solderende Machine
Binnen gevestigd 1989
De Certificatie van de normalisatie CE, ISO9002
Exportmarkten Afrika,Europa,Azië,Midden-Oosten,Noord-Amerika,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika    
Nr van Totaal Personeel 51 to 100