Aufine Group Co., Ltd.

Huis >

Ongeveer ons

De Categorieën van het product (18)
De informatie doorbladert
Info van het contact
  • Land/Gebied: China (vasteland)
  • Provincie: Shandong
  • Stad: QINGDAO CITY
  • Contactpersoon: David Sun
  • Tel.: 86-532-80772791
  • Fax: 86-532-85772380
Referentie & Aandeel:
Company Profile
De Informatie van het bedrijf „Maak al boete“, is het de oorsprong van naam Aufine, bepaalt het hoe Aufine zijn lot nastreeft. Van ons is een taal van aandrijving, een universeel begrepen lexicon van veiligheid, comfort en plezier. Wij blijven totaal geconcentreerd bij het bieden van prestatieskansen voor iedereen wie zou profiteren.


Wij voelen gelukkig om een echte, altruïstische reden te hebben te zijn:
draag tot de dienst van aandrijvingspotentieel bij. Dat is het grote voordeel van bestuurders, en wij zijn blij om in het midden van het te zijn.


Gebaseerd in de provincie China van Dongying Shandong, zijn er ongeveer 6000 gediende werkgevers, is elke één van hen significant aan onze opdracht van het brengen van veiligheid, comfort en plezier aan elke bestuurder in de wereld. In 2006, vervaardigden wij 1.500.000 reeksen radiale vrachtwagenbanden. Wij werken op zes continenten als Azië, Afrika, Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Oceanië. Nochtans, elk van baseren deze zich niet alleen op de geavanceerde technologie.


De meerdere, productie en het testen materiaal het op wereldniveau, maar ook de geesten om de best mogelijke banden op de hoogste weg en de wens te zetten stellen de verwachting van de bestuurder tevreden.
Als er voertuigen zijn, zijn er bestuurders. En zolang er bestuurders zijn, zal er Aufine zijn.


Aufine produceert een brede waaier van banden om aan uw vrachtvervoervereisten te voldoen, die superieure kwaliteit zijn, die superieure veiligheid combineren met afstand in mijlen die in kostenbesparingen tijdens het gehele bandleven resulteren. Om dit te bereiken, is er een specifieke band Aufine voor elke voertuigtoepassing. Vind het juiste bandenontwerp voor uw voertuig; de band prestaties worden verhoogd, niet alleen in termen van kostenbesparingen maar ook in termen van veiligheid, tractie, wegholding en het remmen in diverse wegvoorwaarden.
Bedrijfs Type De uitvoer,Vervaardiging
De Sleutelwoorden van het product brede waaier van banden
Binnen gevestigd 1986
Exportmarkten Afrika,Europa,Azië,Midden-Oosten,Noord-Amerika,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika    
Nr van Totaal Personeel Over 1000
Concurrerende Voordelen