Dongguan Mei Yida Craftworks Manufactory

Huis >

Ongeveer ons

De Categorieën van het product (4)
Info van het contact
  • Land/Gebied: China (vasteland)
  • Provincie: Guangdong
  • Stad: DONGGUAN CITY
  • Contactpersoon:
  • Tel.: 86-769-22609705,22625491,22625591
  • Fax: 86-769-22609735
Referentie & Aandeel:
Company Profile
De Informatie van het bedrijf De Knutselen Manufactory van Mei Yida van Dongguan specialiseert zich in zich het ontwikkelen, het onderzoeken, het ontwerpen en marketing van diverse knutselen.
De fabriek bezit professioneel productiemateriaal, een groep technische talenten, bestuurspersoneel van hoog kaliber en een volledige reeks van het systeem van de kwaliteitsinspectie. De producten worden verkocht aan helemaal over China evenals overzee.
„Strevend naar bestaan door kwaliteit en creërend efficiency door beheer.“ is het principe voor de verdere ontwikkeling van Mei Yida.
Bedrijfs Type De uitvoer,Vervaardiging,In het groot
De Sleutelwoorden van het product De Gevallen van schoonheidsmiddelen, de Gevallen van Juwelen, de Gevallen van het Kappen, MedialTool Gevallen, de Gevallen van het Instrument van de Foto, Koffers, FileCases, Jetton Gevallen, de Gevallen van het Kanon, de Scherpe Gevallen van het Hulpmiddel, PackingBoxes; De Tribune van de vertoning, Acryl Kosmetisch Vakje, Aanstekende Delen, de Houder van de Klok, Omlijsting, de Montage van het Meubilair, Signaal, het Dineren Kaart, Organisch Glas, het Plakken, het Buigen, enz.
Binnen gevestigd 2002
Exportmarkten Afrika,Europa,Azië,Midden-Oosten,Noord-Amerika,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika
Nr van Totaal Personeel 101 to 500