Gu-dong het Bedrijf van Metaalbewerking

Huis >

Ongeveer ons

Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Stad: Taichung
  • Contactpersoon: Mr. Y. L. Tsai
  • Tel.: 886-4-26221937
  • Fax: 886-4-26221934
Referentie & Aandeel:
Company Profile
Het Beeld van het bedrijf
  • Gu-dong het Bedrijf van Metaalbewerking
  • Gu-dong het Bedrijf van Metaalbewerking
  • Gu-dong het Bedrijf van Metaalbewerking
De Informatie van het bedrijf Gu-dong het Bedrijf van Metaalbewerking werd gevestigd in April 1998, hoofdzakelijk belast met diverse vertoningstribunes en tentoonstellingen. Dien ontwerp en productie, diverse metaalverwerking, delen stempelend, CNC malenmachine plus van de verwerking van grondstoffen, productie in, verpakkend aan het verschepen enz. Verkoopt hoofdzakelijk in Australië, Nieuw Zeeland, Singapore, Maleisië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, hangt etc… gu-Dong eerst het concept klant aan en hangt productkwaliteit om aan aan de behoeften van klanten te voldoen. De visie van het bedrijf moet klanten van de beste de dienstkwaliteit met superieur ontwerp en uitstekende technologie voorzien. Het kan volgens de tekeningen of de steekproeven worden vervaardigd die door de klant worden verstrekt, en kan door de originele fabriek worden ontworpen en worden geproduceerd. Welkom om ons te vragen meer informatie en oprecht handelaren welkom te heten om met binnenlandse en buitenlandse verkoop samen te werken. De winst van het aandeel - creër Win-win. De belangrijkste producten, wil ik verkopen: Allerlei de vertoningstribune van het opslagaluminium en vertoningslijst ontwerpen en productie, allerlei metaalverwerking, metaal het Stempelen delen, ponsen en productie, hardwaredelen vervaardigend, de verwerking van de Pers van het delenponsen, CNC de verwerking van de malenmachine.
Bedrijfs Type De uitvoer,Vervaardiging,OEM/ODM,De dienst
Main Products CNC/NC Lathe Processing Products, Hardware & Construction Material Making Machinery Parts, Display Racks/n.e.s.
De Sleutelwoorden van het product hardware deel, metaal het Stempelen delen, vertoningstribune, vertoningsrek, hardware, cnc de verwerking van de malenmachine., het stempelen delen, metaal het stempelen, het stempelen procédé
Exportmarkten Afrika,Europa,Azië,Midden-Oosten,Noord-Amerika,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika