Long Chuan Traffic Industrial Co., Ltd./Kao Hui Enterprises & Co., Ltd.

Huis >

Ongeveer ons

Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Stad: YONGKANG CITY, TAINAN
  • Contactpersoon: Chen Ching Hui
  • Tel.: 886-6-2547046-7
  • Fax: 886-6-2532098
Referentie & Aandeel:
Company Profile
De Informatie van het bedrijf Co. van het Verkeer Chuan, Ltd werd opgericht in fabrikant als van 1977 & exporteur van uitstekende kwaliteit van remstootkussens van Industrieel van Lang, schoenen & afgelopen voeringen tijdens DE jaar 30. Het omvatten van schijfrem, trommelrem, koppelingsschijf de bestelwagen die van de voorauto zijn, vrachtwagens, aanhangwagens, kranen, machines, fietsen, landbouwuitrusting en enz toepassing. De het meest asbest matrijs van Materialen omvat, het meest niet-asbest, lage metaal, volledige metaalremmenschijven. DE belangrijkste markten zijn Latijns Amerika, Engelse het midden-Oosten & zuidoost-Azië. Ons bedrijf is uitgerust ontmoete voor geheel zelf-productieproces van remstootkussens van allerleimachines, remschoenen het Engelse remvoering. Op basis van dit zelf-productiesysteem, is onze kwaliteit stabiel meest geweest en onze prijs is concurrerend in DE internationale markt het meest geweest. Bovendien, wij hebben bij het verbeteren van DE kwaliteit de Engelse deur van DE productiviteit het van nieuw-ontwikkeld materiaal geduwd installeren. Uiteindelijk is al dit inspanningen streven naar het realiseren van klantentevredenheid. En van de deur onze productkwaliteit leveringsdienst, zijn wij erkend van onze klanten, omdat wij onze belofte bestelwagen hebben het optillen gehouden en geen geen van beide klachten eisen op kwaliteit gehad. Om deze reden, zijn wij zeker dat onze producten u genoeg tevredenheid zullen geven om uw marktaandeel uit te breiden. Ons doel is de bestelwagen remstootkussens en van DE fijnste remschoenen en van assemblage te vervaardigen te leveren aan klanten in internationale auto-delenmarkt van belangrijkste wereldfabrikanten in auto.
Bedrijfs Type De uitvoer,Vervaardiging,OEM/ODM
De Sleutelwoorden van het product rem, trommelrem, koppelingsschijf de auto van matrijzenvoor, vrachtwagens, aanhangwagens, kranen, machines, fietsen, agricultureequipments enz. bestelwagen die zijn toepassing.
Binnen gevestigd 1977
Exportmarkten Afrika,Europa,Azië,Midden-Oosten,Noord-Amerika,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika    
Concurrerende Voordelen Goed en de Controle Van uitstekende kwaliteit,Snelle Levering,Toegelaten OEM,Concurrerende Prijzen,Aarde-vriendschappelijke Producten,In een verscheidenheid van Ontwerp