Chien Fu Enterprise Co., Ltd.

Huis >

Ongeveer ons

Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Contactpersoon: Mr. Tsai
  • Tel.: 886-2-89927701-802
  • Fax: 886-2-89927727
Referentie & Aandeel:
Company Profile
Het Beeld van het bedrijf
Chien Fu Enterprise Co., Ltd.
De Informatie van het bedrijf Bedrijf van ChienFu werd gevonden op 1979, met het inzicht en de prospectie, Algemene Manager Chuang leidde het bedrijf die perfect techniekkenmerk nastreven, plande hij de ontwikkeling doelbewust van elke stap in vast tempo. op te leiden en de bevordering het personeel, realiseerde de kwaliteit met gemiddelde van beheer. Achtervolg tri-winnen bedrijfskans van omhooggaande, midden en benedendiestroomverkopers op principe van authentificatie worden gebaseerd.

Bedrijf van ChienFu was eerder een wigsteen in metaalverwerkende industrie. Van traditionele automatische draaibank veroorzaakte het materiaal gewone metaaldelen en speciale schroeven, en verder om investering in CNC geautomatiseerde draaibankuitrustingsgoederen uit te breiden, moedigde de onderneming aan bevorderde de de de concurrentiecapaciteit en functionaliteit. Bij het zelfde, voor het bereiken van nauwkeurigheid in effectief het testen, kochten wij het testen instrumenten van tijd tot tijd om het kwaliteitsbeleid van kwaliteitsverzekering en klantentevredenheid te bereiken.

De ontwikkeling van onderneming volgt het ritme van de maatschappij dat continu veranderend is en past dienovereenkomstig de richtlijn aan. Tegenwoordig, neemt de technologieindustrie een hoge vlucht, is het vereiste aan de specificatie van het materiaal meer en meer streng, en het deel en het gezichts het extreme effect van de componentenindustrie onder de compressie van minder belangrijke voordeelera. ChienFu houdt op studie hoe te om de maximumefficiency van elke stroom uit te oefenen aan tegen de voorbijgaande concurrentie. En diverse nieuwe modeldie het octrooitoepassing van R&D op diepgaande professionele technische achtergrond wordt gebaseerd, die de technologie denken te bevorderen, flexibeler verrichtingstype te bezitten en concurrerender.
Sinds 2001, ChienFu bedrijfreactie met de dringende vraag van de markt, concentreerden wij ons bij ontwikkeling die van scharnierproduct, in LCD, PDA, PMP, GPS de van toepassing zijn, en 3C producten. Het bedrijf van ChienFu behandelt het in productiegroef aansluit zich ernstig die type bij scharnier (de vorm van I) op de beroepskwalificaties van metaaldelen machinaal bewerkend wordt gebaseerd voor de vraag van markt. Al productiviteit wordt voltooid in eigen fabriek, bezit volledige controle op intern proces, zal het aan de stabiliteit van kwaliteit nuttig zijn. Bedrijf van ChienFu werd geaccrediteerd met ISO9002 internationaal kwaliteitsbewakingssysteem op 1999, met verwezenlijking van mentaliteit van interne uitvoerige kwaliteitsbewaking (TQM), waren wij en met succes regelmatig uitbreiden de certificatie ISO9001 op 2003, beantwoorden aan alle doel van geestelijk concept bedrijf ChienFu, en oprichten een wegwijzer in de handel en ooit lastingly groeien.
Bedrijfs Type De uitvoer,Vervaardiging,OEM/ODM
Main Products OEM & ODM for Computer Products, OEM & ODM for Industrial Products & Equipments, Socket Wrench
De Sleutelwoorden van het product De scharnieren van de torsie, Delen van de Draaibank van het Metaal, de dopsleutelreeksen van de Torsie
Binnen gevestigd 1979
De Certificatie van de normalisatie TQM, RoHS
Het Percentage van de uitvoer 40%
Import Markets Afrika,Europa,Azië,Midden-Oosten,Noord-Amerika,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika
Exportmarkten Europa,Azië,Midden-Oosten,Noord-Amerika,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika