Shanghai Yitong Hydraulic Machinery Co.,Ltd

Huis >

Ongeveer ons

Info van het contact
  • Land/Gebied: China (vasteland)
  • Provincie: Shanghai
  • Stad: Shanghai
  • Contactpersoon: Mr. Lenny
  • Tel.: 86-21-6654-8688
  • Fax: 86-21-6654-5558
Referentie & Aandeel:
Company Profile
Het Beeld van het bedrijf
Shanghai Yitong Hydraulic Machinery Co.,Ltd
De Informatie van het bedrijf Co. van de Machines van Shanghai Yitong is Hydraulisch die, Ltd, in vroege jaren '90 wordt opgericht, een buitenlandse handelsbedrijf. Zijn hulp Plooiende Machine Manufactory van Shanghai Fende specialiseert zich in de Plooiende Machine van R&D en van de productie. Het bedrijf absorbeert buitenlandse technologie en creërt onafhankelijk intellectuele eigendom, en gebaseerd op het zijn innovatief en gelovig om zaken in werking te stellen. Het bedrijf heeft de moed te onderzoeken en te houden verbeterend. Het heeft drie punten van octrooi verkregen. Het blijvende idee van het bedrijf is erkend door binnenlandse en overzee klanten, werden de producten verkocht aan meer dan 50 landen. Zijn verkoopvolume is eerste in China voor tien jaar en greep absoluut marktaandeel geweest.
Onze plooiende machine is geschikt voor allerlei de mechanische slang van de high&lowdruk, assemblage van hydraulische slang, pneumatische slang, buis, pijp, zelfs met elleboog, flens, enz. Het wordt wijd gebruikt in de bouwmachines, de voertuigen, de huishoudapparaten, het lassenmateriaal, enz. Op de grote vraag van markt, hebben wij vijf reeksen met inbegrip van dozijn soorten het plooien van machine ontworpen. Zij zijn: DX reeks (enig hellingsmodel), reeks SDX (two-speed enig-hellingsmodel), reeks FX (samengesteld hellingsmodel), reeks SX (dubbel hellingsmodel), reeks BSX (plaatmodel).
In het productieproces, CNC worden het verwerkingscentrum en divers CNC materiaal goedgekeurd om de uitvoeringssysteem van de oliecilinder te maken en alle delen van slotmechanisme CNC verwerking realiseren, het bedrijf combineert zijn unieke thermische behandelingstechnologie om hoge precisie, ruilbaarheid met lange levensuur en gemakkelijke van alle delen te waarborgen. Zo, zou het bedrijf meer en betere producten voor nieuwe en oude klanten verstrekken.
Slechts kon de openhartigheid herverzekering aanbieden! Shanghai Fende zou uw betrouwbare en eeuwige vriend zijn!
Bedrijfs Type De uitvoer,Vervaardiging
Main Products Hydraulic Crimping Tools, Crimping Tools, Hydraulic Tools/n.e.s.
De Sleutelwoorden van het product plooiende machine, slangcrimper, swaging machine, rubberafbijtmiddel, slangsnijder
Binnen gevestigd 1994
Het Percentage van de uitvoer 30%
Exportmarkten Afrika,Europa,Azië,Midden-Oosten,Noord-Amerika,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika
Kapitaal US$ 5,000,000 ~ 10,000,000
Totale Jaarlijkse Verkoop US$ 1,000,000 ~ 5,000,000
Nr van het Personeel van R&D Under 10
Nr van Totaal Personeel 51 to 100
Nr van Ingenieurs 10-20
Merknamen FENDE/YITONG
Concurrerende Voordelen