Shenzhen Puxin Science & Tech Co., Ltd.

Huis >

Ongeveer ons

Info van het contact
  • Land/Gebied: China (vasteland)
  • Provincie: Guangdong
  • Stad: SHENZHEN CITY
  • Contactpersoon: Diana Zhu
  • Tel.: 86-755-28938251
  • Fax: 86-755-28938252
Referentie & Aandeel:
Company Profile
De Informatie van het bedrijf Co. van de Wetenschap & van de Technologie van Puxin van Shenzhen, Ltd werd opgericht in 2001 in Stad Shenzhen van China door een arts in fysica die zijn Doctoraat in Canada verkreeg en naar China voor onderneming terugkeerde. Ons bedrijf concentreert zich op de ontwikkeling, de vervaardiging en de marketing van de systemen van de biogastoepassing.
Sinds de onderneming, is ons bedrijf geconcentreerd op de ontwikkeling van Puxin het biogassysteem van de familiegrootte.
Na met succes de voltooiing van de ontwikkeling van Puxin het biogassysteem van de familiegrootte, ons bedrijf ingevoerd het grootste deel van ons middel in het ontwikkelen van Puxin het grote systeem van het groottebiogas in 2003. Aan het eind van 2007, zijn onze producten uitgevoerd naar meer dan twintig landen en gebieden.


- In 2003, Puxin werd het biogassysteem toegekend als Hoge & Nieuwe Technologie. Het Certificaat van het programma van Shenzhen
- In 2005, werd ons bedrijf toegekend de technische steunentiteit voor het „Nationale de bevorderingsProgramma van de Verwezenlijkingen van de Wetenschap en van de Technologie project van het zeer belangrijke“-- Het Systeem van het Biogas van Puxin door Chinees Ministerie van Wetenschap en Technologie.
- In 2006, won de installatie van het Biogas Puxin de Globale Hoogste Tien Scenario's van de Investering om Nieuwe Technologieën voor Toekenning toe te passen van de Hemel van het Gebruik van de Vernieuwbare Energie de Blauwe die door Centrum van de Organisatie van de Ontwikkeling van de Verenigde Naties het Industriële Internationale van de Bevordering van de Technologie Shenzhen en voor Duurzame Ontwikkeling in werking wordt gesteld.
- In 2007, won ons bedrijf de Toekenning voor de Meeste Potentiële Vernieuwende Ondernemingen in het 9de Risicodragend kapitaal van China & Privé Forum 2007 van de Gelijkheid.
- In 2007, werd ons bedrijf toegekend als High-tech Onderneming van Shenzhen.
Bedrijfs Type De uitvoer,Vervaardiging
De Sleutelwoorden van het product Biogas, biogasautoclaaf, biogasinstallatie, biogassysteem, gashouder, biogasfornuis, biogaslampen, biogasverwarmer, biogasboiler, biogasgenerator
Exportmarkten Afrika,Europa,Azië,Midden-Oosten,Noord-Amerika,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika    
Concurrerende Voordelen