Precise (China) BPO Tech Co., Ltd

Huis >

Ongeveer ons

De Categorieën van het product (1)
Info van het contact
  • Land/Gebied: China (vasteland)
  • Provincie: Guangdong
  • Stad: ZHUHAI CITY
  • Contactpersoon: SIMON
  • Tel.: 86-756-7631198
  • Fax: 86-756-7631200
Referentie & Aandeel:
Company Profile
De Informatie van het bedrijf Wij zijn een Chinees binnenlands bedrijf die de professionele en uitstekende diensten BPO voorzien van de kern van invoer van gegevens.
Momenteel zijn er meer dan 120 invoer van gegevens deskundigen, en 15 in het team van de beheerskern, dat allen gemiddelde ervaring van 4 jaar in de dienst BPO hebben. Met ons onafhankelijk invoer van gegevens van R&D en van het overzicht systeem, Chinees lokaal aantal arbeidskrachten en gevorderde on-spot beheersvaardigheid, bieden wij 100 percenten altijd rendabel aan en 100 percenten die de dienst voor onze cliënten tevredenstellen.
Bedrijfs Type De uitvoer,De dienst
De Sleutelwoorden van het product De vangst van de entryOn-lijngegevens van gegevens/extractie/inputAll soorten vormen processingAll soorten van het opinieonderzoekvormen van de beeldenverwerking (het resizing, partijenformatconversion) De inzameling van de processingOn-lijncategorieën/soort outWebsite het bijwerken regularlyPayroll processingInvoices & ontvangstbewijzen die het processingMedical factureren/eisen processingCheque processingImage processingBilling scanningetc.
Exportmarkten Afrika,Europa,Azië,Midden-Oosten,Noord-Amerika,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika