Twin Oaks Enterprise Co., Ltd.

Huis >

Ongeveer ons

De Categorieën van het product (5)
De informatie doorbladert
Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Provincie: TAIPEI HSIEN
  • Stad: SINJHUANG CITY
  • Contactpersoon: Mr. Cedric Hsu
  • Tel.: 886-2-85218820(3 Lines)
  • Fax: 886-2-85215823,85210102
Referentie & Aandeel:
Company Profile
De Informatie van het bedrijf Opgezet sinds 1989, heeft TweelingCo. van de Onderneming van Eiken, Ltd regelmatig het bereiken van zijn opdracht als leverancier van een uitvoerige waaier van pvc- blad, zoals het stijve blad van pvc, de rand van pvc het verbinden, het stijve blad van pvc voor zich het vormen van het Vacuüm, het stijve blad van pvc voor membraan dat Semi-Rigid Blad van pvc drukt, het zachte blad van pvc en aluminiumfolie enz.
Indien u in de bovengenoemde materialen van pvc geinteresseerd bent, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren, zijn wij zeker wij aan uw vereisten kunnen voldoen.
Bedrijfs Type De uitvoer,Vervaardiging
De Sleutelwoorden van het product De Verbindende van de Rand van pvc, Zelfklevende Film van pvc voor de Makend, Zelfklevende Producten van het Teken Advertisingand, Gedrukte PVCSheeting voor het Gordijn van de Douche en voor de Doek van de Lijst, Stijve PVCSheet, Semi Stijf pvc- Blad, Zacht pvc- Blad, pvc RigidSheet voor vacuüm die zich voor de Huid van de Deur, de Band van de Verpakking vormen OPP (Kleefstof Op basis van water), het Vinyl van pvc voor Plafond, Folie MetallizedPet
Binnen gevestigd 1989
Exportmarkten Afrika,Europa,Azië,Midden-Oosten,Noord-Amerika,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika
Nr van Totaal Personeel 11 to 20