Shin Fang Plastic Industrial Co., Ltd.

Huis >

Ongeveer ons

De informatie doorbladert
Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Stad: DAJIA, TAICHUNG HSIEN
  • Contactpersoon: Jimmy Chen
  • Tel.: 886-4-26888226
  • Fax: 886-4-26888229
Referentie & Aandeel:
Company Profile
De Informatie van het bedrijf Co. van DE Hoektand de bestelwagen het scheenbeen heeft Plastic Industrieel, dienen Ltd het enthousiasme voor het bestelwagen cliënten intension van DE hele tijd om originele te zijn aangehangen. U kunt DE aangewezen stijl kiezen van vormen uvereist van samenwerkt ontmoete het bedrijf om producten van nieuwe stijlen te ontwikkelen. Wij hebben deskundigenen technologieën. Van kaart-trekt, vrij DE vorm, matrijs DE grondstoffen selecteren, aan DE productie het Engelse DE verzending, heeft ons standaard Engelse overgegaan geïntegreerdl operationeel stroomproces ISO9001: 2000, vervaardigend DE uitstekende plastiek producten matrijs ontmoet DE cliënten in het overeenstemming zijn? eisen. GeschiedenisHet bedrijf werd in de matrijzenvan DE Hoektand opgericht Ying Co. van de Hardware van 1974 onder DE naam DE, Ltd, hoofdzakelijk DE veroorzaakte toebehoren van DE handtashardware zoals oogjes, dichtingsringen, klinknagels, hoekbeschermer, handvat, versiegesp, metaalketting, magnetische knoop, van het handtaskader, carabiner van DE aluminiumhaak, van DE zinkhaak, van het groef, van DE drukknoop, van DE lijn, van DE ring Engelse van het metaal plaat in de stadionsvervaardigen van DE vroege. In 1994, wij stootkussen opstelling een nieuwe plastic de bestelwagen het Co. Scheenbeen Plastic Industrieel van injectiefabriek genoemd DE Hoektand, Ltd dat hoofdzakelijk karsysteem, zijwiel, zijversiegesp, haak, lijn, ring, ladderslot, nokkengesp, dia, koordslot, nagel, wasmachine, oogje, schouderopvulsel, voettribune, strook, handvat, bodemgeval veroorzaakt, twee kleuren matrijzenproduct, het duiken geval, vormen nutsdoos, van DE uitrustingsdoos, van DE drukknop, van DE opslag Engelse van DE container montering, fietsgesp, tand, en wiel waarvan van een ras plastic materiaal van POM, worden het NYLON, pp, ABS, pvc, HYTREAL, TPR gemaakt, en anderen. De bestelwagen het Scheenbeen Plastic Industrieel, Ltd aanbiedings van Co. van Sinds van DE Hoektand stabiele kwaliteit, volledige patronen, verkrijgt het grote goedkeuring uit DE industrie. Van de gevorderdemachine van IdeeErvaren van Bedrijfs personeel Engelse streven en die van de matrijzenvoor stabiele kwaliteit snelle optillen. Wij zijn altijd in gevecht ontmoete bereidheid voor snelle steekproefaanbieding om DE vraag bestelwagenDE klant te ontmoeten. Ons bedrijf zal zal DE nieuwe producten en ontwikkelen zal aan klanten het gebruiken van jaar elk onderzoeken en voorzien.
Bedrijfs Type De uitvoer,Vervaardiging,In het groot,OEM/ODM,De dienst,Kleinhandels
De Sleutelwoorden van het product Het Systeem van DE kar, het Wiel van DE Hoek & DE Partij rijden, de bestelwagen DE Versie van DE ZijGesp, de bestelwagenDE Haak, van Lijn & van DE Reeks bestelwagen DE Ring van DE Reeks, het Slot van DE Ladder, de bestelwagen DE Nok van DE Gesp, de bestelwagen DE Dia van DE Reeks, de bestelwagen het Koord van DE reeks, de bestelwagen DE Nagel van DE Reeks, van DE Wasmachine & van het Oogje, de bestelwagen het Schouderopvulsel, van de bestelwagenDE Tribune van DE Reeks de bestelwagen DE Voet, de bestelwagen het Stootkussen, StripSeries, de bestelwagen het Handvat, de bestelwagen het Geval van DE Bodem, Twee Reeksen van het Product ColorsMolding van DE Reeks van DE Reeks van DE Reeks van DE Reeks, het Duiken Geval, voor het Bevestigingsmiddel &Bag van de Hardware, Delrin van DE Bagage, de de bestelwagen het Noot van DE Doos & het plastiek van de bestelwagenDE Uitrusting van DE Doos dat aremade van brede materialen van POM, NYLON, pp, ABS, pvc, HYTREAL, TPR, anderen en.
Binnen gevestigd 1974
De Certificatie van de normalisatie ISO9001:2000
Exportmarkten Afrika,Europa,Azië,Midden-Oosten,Noord-Amerika,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika    
OEM [[]]
ODM [[]]
Concurrerende Voordelen Goed en de Controle Van uitstekende kwaliteit,Snelle Levering,Toegelaten OEM,Nieuw Product,Het Ontwerp en het Embleem van de klant zijn Welkom,Concurrerende Prijzen,Pasvorm voor Giften en Premies,Aarde-vriendschappelijke Producten,In een verscheidenheid van Ontwerp,Kleine Aanvaardbare Orde,Toegelaten ODM