Huis > De Lood van de handel > Verkoop > A-1 Gezichts Opheffende Massager Rollen, Persoonlijke GezichtsMassager Rol, de Zorg van de Huid

A-1 Gezichts Opheffende Massager Rollen, Persoonlijke GezichtsMassager Rol, de Zorg van de Huid

Post Datum: 2020/06/24 13:47:34
Verlopen Datum: 2020/08/23 23:59:59
Trade Leads Category: Hand Massagers
Contact nu
Referentie & Aandeel:
Company Info
7th
Jean-Modern's Ind. Co., Ltd.
  • Contactpersoon:Jean Tien
  • De Titel van de baan: Manager
  • Tel.:886-2-25377583
  • Fax:886-2-25612514
  • Adres:3F-5, NO. 43, Lane 115, Chung Shan N. Rd., Sec. 2,Taipei,Taiwan
  • Stad:TAIPEI
  • Land/Gebied:Taiwan
  • Pit/Post Code: 104

Details

A-1 de Gezichts Opheffende Rollen van de Massage
Persoonlijke Gezichts Opheffende Rol Massager
Illustratie van Microcurrent
De menselijke huid heeft normaal het zwakke elektro huidige vloeien door het om te beginnen met. Deze stroom wordt verondersteld om één van de elementen te zijn die huidverschijning vast mooi houdt, veerkrachtig en. Het absorbeert licht door een zonnepaneel en produceert zwakke elektro microcurrent die aan de eigen stroom van het lichaam zeer gelijkaardig is. De dagelijkse behandeling met de rol op de oppervlakte van uw huid beïnvloedt huidtextuur, die zijn verschijning lenig, glanzend en vast maken.
Het is een driedimensioneel ontwikkeld model
Om de technieken van professionele die aesthetician te herhalen op de huid het knijpen en het kneden moties van aestheticians wordt gebaseerd, voeren de dubbele rollen van het apparaat het geïntegreerde= drukken van de huid uit, toepassend uitstekende druk terwijl het werken van de gebieden men over betrokken is. Het voorziet de verschijning van mooie en vaste huid van zijn diepe en vlotte drukkende motie.
Deze dubbele lymfatische die drainagerollen, op het concept het esthetische kneden worden ontwikkeld, drukken en werken sterk de huid, door een wonderfully diepe en vlotte motie. Zij kunnen de verschijning van volledig lichaam en gezicht trekken en aanhalen na het baden, wanneer de huid wordt ontspannen. Aangezien het apparaat contact met gevoelige huid opneemt, hebben wij een platinadeklaag voor de volledige oppervlakte van de rollen goedgekeurd. 
Het is bestand tegen hitte en zuurheid, en zijn mooi glanst duurt oud.

Professioneel en Duurzaam. Goede Kwaliteit, Mooie Verschijning, Aantrekkelijk ontwerp.
OEM en ODM verleende de dienst. Pasvorm voor Giften en Premies.