Huis > De Lood van de handel > Verkoop > gouden giften, (draak) zilveren giften, metaalgiften, bureaugiften, fashiiongiften.

gouden giften, (draak) zilveren giften, metaalgiften, bureaugiften, fashiiongiften.

Post Datum: 2019/09/10 10:22:41
Verlopen Datum: 2019/12/09 23:59:59
Trade Leads Category: De Giften van de manier
Contact nu
Referentie & Aandeel:

Details

gouden giften, (draak) zilveren giften, metaalgiften, bureaugiften, fashiiongiften.

Punt: gouden giften
naam: gouden draak
modelleer Nr: Jyf-81192
grootte: 80*36*90MM
pakket doos: gevoelige doos

Bedrijfs giften, gouden giften, houten giften, kristalambachten, metaalgiften, maniergiften,
huis decoratie
KingYu is een professionele fabrikant van gouden en gouden -gouden-electroform product gifts.our reeds verkoopt zeer goed op het gebied van Europa, van de V.S., van Hongkong en van het Midden-Oosten.

De gouden -gouden-electroform giften keurden zilver en koperlegering als zijn binnenmateriaal goed. en het zuivere goud is ongeveer 0.6um dik op zijn oppervlakte. de reden dat zo vele cliënten zoals onze producten zeer, het effect van gouden -gouden-electroform giften is het zelfde zuiver-gouden .but de prijs is is enkel het tiende van de zuiver-gouden giften. onze kwaliteit van het product is uitstekend en regelmatig!

De gouden -gouden-electroform giften is zeer verbetering, nobleness, en mode! en more and more klanten als maken een model voor zich. zij kunnen om het even wat aanpassen die zij persoon want.some, de bouw, en producten. KingYu heeft zo vele uitstekende stilist en graveurs dat wij handtailor alles basis op u beelden of steekproeven kunnen.