Shenzhen CaseSpices Industrial Co.,Ltd

Huis > Producten>De mobiele Gevallen van de Telefoon>

de Zak van het iPhone4G Geval

De informatie doorbladert
Info van het contact
 • Land/Gebied: China (vasteland)
 • Provincie: Guangdong
 • Stad: SHENZHEN CITY
 • Contactpersoon: Michelle Wang
 • Tel.: 86-755-29188506
 • Fax: 86-755-29188506
Referentie & Aandeel:

de Zak van het iPhone4G Geval

De Categorie van het product De mobiele Gevallen van de Telefoon
De Methode van de verkoop De uitvoer,Vervaardiging,OEM/ODM
De Termijn van de betaling T/T
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

 • Shenzhen , Guangdong , China (vasteland)
 • CS-IP4003
 • Casespices
 • verklaar nietig
 • 06/08/2011

Extra Info:

 • Shenzhen
 • 1pc/Polybag, and Then Bulked in Carton or Customer Designedpacking.

De Specificaties van het product / Eigenschappen

Het het leergeval van Iphone 4G shenzhen, iphone4G geval, het geval van het iphone4G leer, shenzhen het iphone4G geval binnen, de vervaardiging van het iphone4G geval, leergeval voor iphone 4G, de zeer belangrijke eigenschappen van de iphone4G fabriek:
1. Dit iphone4G geval met slank ontwerp door echte leeroppervlakte biedt een klassiek & elegant gevoel aan; 2. Het geval van Iphone 4G shenzhen binnen met venster op bovenkant om de sensor op het werk te houden, of anders Th 3. De het gevalvervaardiging van Iphone 4G is geschikt voor het dragen van 4. Dit geval van het iphone4G leer shenzhen zou zijn de juiste keus voor u als u uw geval in uw zak wilt dragen. 5. Het embleem van de cliënt kan op de fabriek van het iphone4G geval met de vorm van het metaalembleem worden gemaakt, in reliëf gemaakt embleem. 6. Verleen de eersteklas dienst door onze fabriek en stem in OEM en ODM met orden.
Hoofd Producten: Ipad2 shenzhen het geval, ipad2 leergeval, leergeval voor ipad2, geval voor ipad2, ipad2 leergeval Shenzhen, ipad2 de fabriek van gevalShenzhen, leergeval voor ipad2 vervaardiging, ipad leergeval, ipad geval, leergeval voor ipad, ipad de fabriek van gevalShenzhen, het geval van het iphone4G leer, leergeval voor iphone 4G, de fabrieksvervaardiging van Shenzhen van het iphone4G geval, itouch 4de leergeval, leergeval voor itouch vierde, itouch de fabrieksvervaardiging van 4 gevalShenzhen, het geval van het iphone3G/3GS leer, leergeval voor iphone 3G/3GS, de fabriek van Shenzhen van het iphone3G/3GS geval, laptop zak, laptop geval, neopreenlaptop koker, neopreenlaptop de fabriek van zakShenzhen, ebook het lezers geval, ebook leergeval, ebook de fabriek van Shenzhen van het lezersgeval, van het de melkweglusje p1000 van Samsung het leergeval, leergeval voor de melkweglusje p1000, van het de melkweglusje p1000 van Samsung de fabriek van het gevalShenzhen, rugzakken, het geval van Eva, digitaal camerageval, het geval van het braambessenleer, leergeval van Samsung voor braambes, Blackberry 9800 de fabriek van de zakShenzhen van het leergeval, van het het leergeval van Nokia N8 de fabriek van Shenzhen, het leergeval Shenzhen, Ipad2 geval, ipad2 smartcover geval, ipad2 leergeval, ipad2 smartcover leergeval, ipad2 van Samsung i9000 smartcover sluit Shenzhen fabriek, leergeval voor ipad2, geval voor ipad2, ipad2 leergeval Shenzhen, ipad2 de fabriek van gevalShenzhen, leergeval voor ipad2 in shenzhen vervaardiging, ipad leergeval, ipad geval, leergeval voor ipad, ipad de fabriek van gevalShenzhen.
Hoeveelheid per Maand: 10000PCS/month
De Sleutelwoorden van de koper:
het Geval van het iPhone4G Leer, iPhone4G Geval, de Fabriek van Shenzhen van het Geval van het iPhone4G Leer
Related Category Searches on ttnet.net: