Shenzhen Kam Tai Shing Metal&Plastic Co., Ltd.

Huis > Producten>Digitaal Product Bags/n.e.s.>

Het zachte Jasje van de Schijf van de Flits van pvc USB

De informatie doorbladert
Info van het contact
  • Land/Gebied: China (vasteland)
  • Provincie: Guangdong
  • Stad: BAOAN, SHENZHEN CITY
  • Contactpersoon: Ms. Lily
  • Tel.: 86-755-27046526
  • Fax: 86-755-28137276
Referentie & Aandeel:

Het zachte Jasje van de Schijf van de Flits van pvc USB

De Categorie van het product Digitaal Product Bags/n.e.s.
De Methode van de verkoop De uitvoer,Vervaardiging,OEM/ODM
De Termijn van de betaling T/T
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

  • Shenzhen , Guangdong , China (vasteland)
  • verklaar nietig
  • 10/23/2009

De Specificaties van het product / Eigenschappen

Wij produceren hoofdzakelijk de zachte producten van pvc en van het silicone (rubber), gifttoebehoren, zoals handelsmerk, etiket, ritssluitingstrekkracht, sleutelring, zeer belangrijk GLB, magneet, bagagemarkering, fotokader, plastic kop, armband, mobiele telefoondecoratie, paperclip, flesopener, mobiele schonere riem, schoenengesp, mobiele telefoonhouder, shell van de muziekspeler, USB shell van de flitsschijf.
Het materiaal is geëngageerd aan de milieunormen van de EU. Volgens de eisen die van de klant, bieden wij OEM product aan op goede kwaliteit en uitstekende ambacht wordt gebaseerd.
Wij zijn nog voor onze concurrenten in de de kwaliteit en levertijd, door ons sterker team, die meer dan 100 werknemers, 5 snelle CNC verrichtingsmachines en het principe van people-oriented omvatten. Tijdens 10 jaar, door onze zelfontplooiing en ijverige inspanningen, hebben wij twee fabrieken gebouwd, die in de voorwaarde van ruimte volledig met airconditioning en schone zijn. Nu hebben wij inspectie overgegaan en de bedrijfsverhouding met heel wat internationale grote bedrijven zoals wal-markt gehad. Wij genieten nog van een goede reputatie en van een brede populariteit. Verheug me op uw vennootschap!
De Sleutelwoorden van de koper:
Het zachte Jasje van de Schijf van de Flits van Pvc USB, de Zachte Schijf Shell, de Zachte Draagbare Aandrijving Shell, de Zachte schijf Shell van de Flits van Pvc USB van Pvc USB van U van Pvc
Related Category Searches on ttnet.net: