Carol Young Corporation

Huis > Producten>Afgietsels>

Het stevige Rode Eiken Vormen en Comité met v-Gegroeft voor Roman Gebruik van de Decoratie van de Kolom/van de Pijler door DIY

Info van het contact
 • Land/Gebied: Taiwan
 • Stad: JHONGSHAN DISTRICT, TAIPEI
 • Contactpersoon: John Yang
 • Tel.: 886-2-27514190
 • Fax: 886-2-27518800
Referentie & Aandeel:

Het stevige Rode Eiken Vormen en Comité met v-Gegroeft voor Roman Gebruik van de Decoratie van de Kolom/van de Pijler door DIY

De Categorie van het product Afgietsels
De Methode van de verkoop De uitvoer,Vervaardiging,OEM/ODM
De Termijn van de betaling T/T,L/C bij Gezicht
Minimum Orde: 500 Stukken
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

 • Taiwan
 • 287-01 and molding 294-00
 • 12/01/2015

Extra Info:

 • 60 days from Taiwan port
 • panel: 100 sheets and molding: 54-100 sets
 • ** (cm)

De Specificaties van het product / Eigenschappen

Unidirectioneel om een onooglijke post van de kelderverdiepingssteun te verbergen? of het vierkant, rechthoekig is, of ronde? is het, juist te verwijderen? Dit zou een duur avontuur kunnen zijn! U kon een doos rond het bouwen, maar dat kan zo enkel onaantrekkelijk zijn zoals de post. Dat wat doet u? Probeer kolomdekking als foto.
Het wordt van dicht plaatste houten die stroken geconstrueerd door flexibele te steunen worden samengehouden. De besnoeiingen van de hulp richten aan de buitenkant, en gelamineerd is de gebeëindigde oppervlakte met een eiken vernisje zodat verpakt het gemakkelijk een post? En geeft het wat klasse, vooral als de kolomdekking is bevlekt. Indien geschilderd, zou het binnen prachtig met de rest van het milieu mengen. In zekere zin „verfraait“ u de post, of gebruikt het als muur het behandelen.
Het stevige rode eiken vormen en paneel met v-Gegroeft voor polen en kolommendecoratiegebruik door DIY
Dit paneel is beschikbaar in 8 voet lengten om de meest standaardpolen of lally de kolommen van de kelderverdiepingssteun te passen. Het is zeer gemakkelijk aan installate met normale lijm door DIY. Het is het beste materiaal met aard het houten eindigen op de pool van de kelderverdiepingssteun, lally kolommen en gevormde decoratie.
. Voordeel als volgt: . De lijm is gemakkelijk aan pool voor mooie afwerking. De hoogte & de breedte zouden kunnen worden in orde gemaakt om te passen. Kan worden bevlekt of worden geschilderd om decoratie aan te passen. 4 het ' x 8 ' blad kan als muur het behandelen worden gebruikt of snijden om klantenoppervlakten te passen. De installatie is gemakkelijk in DIY. Snijd eenvoudig de lengte met een fijne van de tandzaag of mijter doos, en de breedte met een nutsmes. Grootte: 3 mm x 4 ' x 8 ' panelen met 13 mm of 21 mm v-Gegroefte breedte.  Wij leveren ook stevige rode eiken vorm om de kolom/de pool in 6 ", 7 " en 8 " diameter met gat 31/2 ", 4 " en 41/2 " aan te passen.
Het stevige rode eiken vormen (de twee helften). Grootte: 3 de " bovenkant plaatste (gat 6 " achthoek met 31/2 " gat) 31/2 " bovenkant geplaatste (6 " achthoek met 4 ") bodem 4 de " bovenkant (gat 7 " achthoek met 41/2 " gat) 3 " geplaatst (7 " achthoek met 31/2 " gat) 31/2 " bodem plaatste (7 " achthoek met 4 ") 4 " bodemreeks plaatste (8 " achthoek met 41/2 " gat) 
OPMERKINGEN: DIT PRODUCT IS NIET BESCHIKBAAR VOOR VERKOOP IN DE VERENIGDE STATEN
De Manier van de levering - Datum van Levering: 60 dagen na ontvangstbewijs van LC of TT
De Sleutelwoorden van de koper:
Kolom/de Dekking van Pool, Tambour Raad, Kolom/de Decoratie van Pool, Houten Decoratie, Houten Materiaal
Related Category Searches on ttnet.net: