Carol Young Corporation

Huis > Producten>De Comités van de muur>

De flexibele Raad van het Comité met v-Gegroeft voor de Dekking van de Muur en het BinnenGebruik van de Decoratie door DIY

Info van het contact
 • Land/Gebied: Taiwan
 • Stad: JHONGSHAN DISTRICT, TAIPEI
 • Contactpersoon: John Yang
 • Tel.: 886-2-27514190
 • Fax: 886-2-27518800
Referentie & Aandeel:

De flexibele Raad van het Comité met v-Gegroeft voor de Dekking van de Muur en het BinnenGebruik van de Decoratie door DIY

De Categorie van het product De Comités van de muur
De Methode van de verkoop De uitvoer,Vervaardiging,OEM/ODM
De Termijn van de betaling T/T,L/C bij Gezicht
Minimum Orde: 500 Stukken
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

 • Taiwan
 • CY287-01
 • houten vernisje + MDF raad + kraftpapier document
 • 09/02/2016

Extra Info:

 • Yes
 • 60 days from Taiwan port
 • 100 sheet per bundle
 • ** (cm)

De Specificaties van het product / Eigenschappen

De flexibele Raad van het Comité met het rode eik, kersen, esdoorn en teakvernisje eindigen en met v-Gegroeft voor binnendecoratiegebruik door DIY
Unidirectioneel om een onooglijke te verbergen pool van de kelderverdiepingssteun of het vierkant is, rechthoekig, of het rond-moet verwijderen, juist? Dit zou een duur avontuur kunnen zijn! U kon een doos rond het bouwen, maar dat kan zo enkel onaantrekkelijk zijn zoals de post. Dat wat doet u? Probeer de Dekking van Pool.
Het wordt van dicht plaatste houten stroken geconstrueerd die door flexibele te steunen worden samengehouden. De besnoeiingen van de hulp richten aan de buitenkant, en de gebeëindigde oppervlakte is gelamineerd met een eiken vernisje zodat behandelt het gemakkelijk een pool en geeft het wat klasse, vooral als de pooldekking is bevlekt. Indien geschilderd, zou het binnen prachtig met de rest van het milieu mengen. In zekere zin „verfraait“ u de post. Of gebruik het als muur het behandelen.
. Producten: V-gegroeft paneel. Grootte: 4 ' x 8 ' met „gegroeft V“. Gemaakt van high-density MDF raad met Eik, kers, esdoorn, aluminium foiled bovenkant. Heb verschillende vormen van de groef van „V“ in 13 mm en 21 mm. Het moet zeer gemakkelijk met normale lijm door DIY installeren.
Het is het beste materiaal met aard het houten eindigen op de pool van de kelderverdiepingssteun, lally kolommen, de kolom van Rome en gevormde decoratie.
Voordeel als volgt. De lijm is gemakkelijk aan pool voor mooie afwerking. De hoogte & de breedte zouden kunnen worden in orde gemaakt om te passen. Kan worden bevlekt of worden geschilderd om decoratie aan te passen. 4 het ' x 8 ' blad kan als muur het behandelen worden gebruikt of snijden om klantenoppervlakten te passen. De installatie is gemakkelijk in DIY. Snijd eenvoudig de lengte met een fijne van de tandzaag of mijter doos, en de breedte met een nutsmes. Grootte: 3 mm x 4 ' x 8 ' panelen met 13 mm of 21 mmbreedte. V-gegroeft. Wij leveren ook stevige eiken vorm om de kolom in 6 ", 7 " en 8 " diameter met gat 31/2 ", 4 " en 41/2 " voor decoratie aan te passen. Het stevige rode eiken vormen (de twee helften). Grootte: . 3 " GLBreeks;  (" achthoek 6 met 31/2 " gat en binnen 1/2 " gesneden straal). 31/2 " GLBreeks; (" achthoek 6 met 4 " gat en binnen 1/2 " gesneden straal). 4 " GLBreeks (" achthoek 7 met 41/2 " gat en binnen 1/2 " gesneden straal). 3 " basisreeks;  (" achthoek 7 met 31/2 " gat en buiten 1/2 " gesneden straal). 31/2 " basisreeks;  (" achthoek 7 met 4 " gat en buiten 1/2 " gesneden straal). 4 " basisreeks; (" achthoek 8 met 41/2 " gat en buiten 1/2 " gesneden straal).

Alle producten worden gemaakt in Taiwan niet in China.

Dit product is noch beschikbaar voor verkoop in Verenigde Staten.

De Levertijd van: 60 dagen na ontvangstbewijs van L/C of T/T
De Sleutelwoorden van de koper:
De Dekking van de muur, de Raad van het Comité, Tambour Raad, Houten Decoratie, Houten Materiaal
Related Category Searches on ttnet.net: