Witura Technology Sdn Bhd

Huis > Producten>Liften & Roltrappen>

Rapporterend van de Fout van de lift & van de Roltrap en ControleSysteem

Info van het contact
 • Land/Gebied: Maleisië
 • Provincie: PENANG
 • Stad: MALAYSIA
 • Contactpersoon: Mr. william chin
 • Tel.: 604--2289053
 • Fax: 604--2289146
Referentie & Aandeel:

Rapporterend van de Fout van de lift & van de Roltrap en ControleSysteem

De Categorie van het product Liften & Roltrappen
De Methode van de verkoop De uitvoer,Vervaardiging,OEM/ODM,Kleinhandels
De Termijn van de betaling T/T
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

 • Georgetown , Penang , Maleisië
 • WT-1010LM
 • Witura
 • verklaar nietig
 • 07/03/2013

Extra Info:

 • Per unit

De Specificaties van het product / Eigenschappen

In de meeste gevallen, zijn de liftanalyses het resultaat van gebruikers' terugkoppelen. Van opsporing om terug te koppelen en erkenning van de kwestie, is er reeds een pauze, die in bezorgdheid en ongemak resulteren. Af en toe, zelfs koppelen de gebruikers' kunnen onnauwkeurig zijn terug. Wanneer de kwestie definitief na op plaatsinspectie, het testen en het remediërende werk wordt opgelost, zijn de tijd en de loonkosten opgelopen.

Model gewicht-1010LM vermijdt dergelijke ongemakken en onnodige vertragingen. Met Model gewicht-1010LM door een verfijnd systeem van de softwareopsporing wordt gesteund, zal het de prestaties van liftsystemen zoals uurwerk met efficiency die controleren. Met het systeem op zijn plaats, kan het de prestaties van 500 liften gelijktijdig controleren.

Het controlerende centrum wordt gealarmeerd van om het even welke operationele anomalie en/of mislukking vóór
eind - de gebruiker is zich bewust van het voorkomen.

De opsporing en het alarm worden gemeld en bij de controle van de schermen op computers en via mobiel berichtalarm getoond. De oorzaak van anomalie en/of mislukking wordt gediagnostiseerd op opsporing en bevestiging van fout. Het systeem voert een zelfdiagnose uit om de omvang van de fout te bepalen alvorens wordt verstrekt aan zijn controlebasis terugkoppel.

Zodra de omvang van fout of mislukking wordt bevestigd, heeft het controlerende verantwoordelijke centrumpersoneel het gezag om correctieve actie in werking te stellen zoals het terugstellen van ELCB door de belangrijkste stroom af te sluiten en aan te zetten of het liftsysteem voor veiligheidsdoeleinden te sluiten. Al deze van een verre plaats via computerinterface of via een mobiel apparaat als en wanneer geachte pasvorm volgens omstandigheden. Een specialistenteam wordt verzonden op plaats slechts wanneer de verre toegangs remediërende actie niet de kwestie heeft kunnen naar genoegen oplossen.

Van waardige nota is de geleidelijke zelfdiagnosecapaciteit in de software die gevallen elimineert van waar de vals alarmen als resultaat van streken en misbruik worden gegeven. Deze resulteren vaak in specialistenteams die aan aanzienlijke kosten worden verzonden slechts te realiseren dat een vals alarm werd overgebracht omdat iemand besliste een streek of van weloverwogen misbruik te spelen.

Voor routineprestaties controle, kan het systeem het totale aantal tijden in kaart brengen een bepaalde lifteenheid of zijn schacht stijgt daalt om een ideale capaciteitslading in kaart te brengen en zijn die prestaties te optimaliseren op routinepatronen van gebruik worden gebaseerd.

Uiteindelijk, staat het verre controlesysteem voor maximalisering van omhooggaande tijd toe, die neer - tijd terwijl het toewijzen van tijdgroeven voor het geplande onderhoudswerk door een intelligente zelfdiagnose en aangewezen eerste niveaureacties op echte fouten via verre plaatsen minimaliseren.

Het kan tot 2 digitale input controleren. Een voorgeprogrammeerd alarmbericht kan naar het voorgeprogrammeerde telefoonaantal worden verzonden wanneer liftmislukking. De gebruiker kan de input door overseinen ook ondervragen SMS.

Het kan ook worden gebruikt om de dagelijkse verrichting van lift te controleren door te tellen hoeveel keer de lift uitgaat of verslaat. Het is bereid om impulsen van Mej. DC=70 en T=1.16 te tellen.
Hoeveelheid per Maand: 10000
Patenteer Nr. /Country: Maleisië
De Sleutelwoorden van de koper:
lift controle, verre roltrap, gsm lift, het systeem van de liftintercom, liftafstandsbediening
Related Category Searches on ttnet.net: