Florex Insulation Co., Ltd.

Huis > Producten>De Materialen & de Elementen van de isolatie>

De Wiegen van de Isolatie van Florex

Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Stad: Kaohsiung
  • Contactpersoon: Mr. Ms. Carrie Feng
  • Tel.: 886-7-3846968-3848850
  • Fax: 886-7-3828047
Referentie & Aandeel:

De Wiegen van de Isolatie van Florex

De Categorie van het product De Materialen & de Elementen van de isolatie
De Methode van de verkoop De uitvoer,Vervaardiging
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

  • Taiwan
  • verklaar nietig
  • 08/25/2009

De Specificaties van het product / Eigenschappen

Principe: In het algemeen, voor de isolatie van koolstofstaalpijpleiding onder kamertemperatuur, zoals het koelen van waterpijp, worden de pekelwaterpijp, de pijp van de grondstoffenlevering, enz., de houtsneden of het polyurethaanschuim wijd genomen als hun isolatiewiegen. Nochtans, wegens hun starheid, is het moeilijk voor hen om de tolerantie van koolstofstaalpijp van verschillende makers aan te passen en zal hiaat tussen pijpmuur en wiegen, veroorzaken of zelfs kan niet de pijp in wieg volledig installeren. Het is de reden om mislukking in koude isolatie te veroorzaken en wat is meer, en watercondensatie op steunpunt, ook zal veroorzaken. Het niet alleen verspilt energie, maar ook resulteert in streng corrosieprobleem.
De Wiegen van Florex: De wieg van Florex wordt gemaakt van schuim Florex, en met de uitstekende karakters, dat is waarom het wordt gebruikt en voor het cryogene doel van de leidingensteun ontworpen. Hebbend de eigenschap van weinig flexibiliteit, kan het de moeilijkheid van tolerantie van het koolstofstaalpijpen van verschillende makers gemakkelijk overwinnen om hen dicht te houden en te steunen. De wieg van Florex kan de efficiency van koude isolatie zonder volkomen verlaten hiaat werkelijk bereiken en het probleem zoals watercondensatie en corrosie zal nooit opnieuw voorkomen.
De Temperatuur van de dienst: . De waaier van de de diensttemperatuur van wieg Florex is van -196°C (- 322.8°F) aan 100°C (212°F)
Eigenschappen: . de steun 360° met besnoeiing 180°, het kan het contact van cryogene pijp en de straal van de metaalsteun volledig isoleren. Het zal geen water in de cel van materiaal. zuigen. Het zal niet verdeeld worden onder vorst. Die dikte van isolatieverzoeken in om het even welke toepassingen vergt slechts één laagkoker.
Toepassing: 1. Het koelen van waterpijpleiding van airconditioner 2. Vloeibare ammoniakpijpleiding van ijskast van zeevruchten 3. LNG, vloeibare aardaardgasleiding 4. Pijpleiding 5 van de vloeibare stikstoflevering. Cryogene pijpleiding voor industrieel gebruik

De Sleutelwoorden van de koper:
Elektrische, Elektronische Producten, bouwmateriaal, de basis van de Isolatie, de Producten van het Schuimplastic, Verpakkende Materialen, Plastic/RubberProducten & Acc
Related Category Searches on ttnet.net: