Florex Insulation Co., Ltd.

Huis > Producten>De Materialen & de Elementen van de isolatie>

De Kokers & de Bladen van de Isolatie van Colex

Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Stad: Kaohsiung
  • Contactpersoon: Mr. Ms. Carrie Feng
  • Tel.: 886-7-3846968-3848850
  • Fax: 886-7-3828047
Referentie & Aandeel:

De Kokers & de Bladen van de Isolatie van Colex

De Categorie van het product De Materialen & de Elementen van de isolatie
De Methode van de verkoop De uitvoer,Vervaardiging
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

  • Taiwan
  • verklaar nietig
  • 08/25/2009

De Specificaties van het product / Eigenschappen

Het schuim COLEX wordt gemaakt van polyethyleen, kruisverbindingsagent en schuimende agent in op hoge temperatuur en druk. De structuur van schuim COLEX wordt geplakt door chemische band; elke micro- schuimcel wordt strikt geplakt. Wegens de zeer sterke chemische band, heeft het schuim COLEX zeer goede fysische eigenschappen, zoals flexibiliteit, chemische weerstand, het stakings unabsorbed het verzetten zich tegen en water. Zelfs onder de zuivere zuurstof of in uiterste lage temperatuur (- 196°C) lange tijd, zal de chemische band van schuim COLEX niet gedegradeerd worden. Het is geschikt in al situatie voor isolatie in een temperatuurwaaier tussen 100°C en het schuim -200°C. COLEX heeft het uitstekende karakter van het drijven capaciteit op water. Zelfs zal de duw door scherp materiaal, het zijn het drijven sterkte niet verminderen. Het is daarom zeer geschikt om op schip en drijvend materiaal van toepassing te zijn.
Belangrijk Gebruik: . De Isolatie van de techniek: Vloeibare stikstofpijpen en materiaal, het systeem van de ammoniakkoeling, opslagtanks. De waterpijpen van de pekel van installatie, grondstoffenpijpen en materiaal van raffinaderij en petrochemische installatie. De Isolatie van de Voorwaarde van de lucht: Koelende waterpijpen, harders, en buizen van airconditioner, etc… die Isolatie bouwen: Hot-water pijpen, dak. Correcte Isolatie: De ruimte van de motor, en leveringspijpen. Anderen: Pakket, visserij, landbouw, stuk speelgoed, sportmateriaal, enz.
Gemakkelijke Toepassing: Het schuim COLEX kan gemakkelijk door besnoeiing, karbonade en hittedruk aan al soort vorm worden verwerkt, aangezien u nodig hebt. Het is ook gemakkelijk om op metaaloppervlakte met lijm worden geplakt.

De Sleutelwoorden van de koper:
Elektrische, Elektronische Producten, bouwmateriaal, Isolerende Materialen, de Producten van het Schuimplastic, Verpakkende Materialen, Plastic/RubberProducten & Acc
Related Category Searches on ttnet.net: