Yen Hsin Co., Ltd.

Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Contactpersoon: Mr. K. C. Huang
  • Tel.: 886-6-5783070,5783072,5783776
  • Fax: 886-6-5783080
Referentie & Aandeel:

Isolerende Materialen

De Categorie van het product De Materialen & de Elementen van de isolatie
De Methode van de verkoop De uitvoer,Vervaardiging
De Termijn van de betaling T/T,L/C bij Gezicht
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

  • Taiwan
  • verklaar nietig
  • 03/04/2008

De Specificaties van het product / Eigenschappen

Hittebestendigheid en Specificatie: Het kan zich tegen op hoge temperatuur van 700℃, 850℃ en 1000℃ verzetten en in verschillende dikte (3 mm ~ 100 mm) volgens de behoeften van klanten worden gesneden.
De uitstekende Isolatie van de Hitte: Volgens fysiek principe, is het warmtegeleidingsvermogentarief van gas kleiner dan dat van vast lichaam. Voor de uitstekende materialen van de hitteisolatie, zou er vele luchtzakken binnen de materialen moeten zijn. Als uitstekend materiaal van de hitteisolatie, heeft het glasvezelkatoen ontelbare uiterst kleine luchtzakken, en zijn vezels worden geschikt onregelmatig met een warmtegeleidingsvermogencoëfficiënt tussen 0.2 ~ 0.040 kcal/mhr℃.
Noncombustible Materiaal: Het belangrijkste element van glasvezel is silicide (meer dan 50%) die noncombustible is en niet of embrittle zelfs onder op hoge temperatuur 3 opeenvolgende uren zal misvormen.
Goede Correcte Absorptie: Wanneer de correcte golf het glasvezelkatoen ingaat, zal zijn energie door het katoen worden geabsorbeerd toe te schrijven aan de wrijving tussen vezels en verschillende grootte van luchtzakken. In het algemeen, is de geluiddempende coëfficiënt van het glasvezelkatoen hoger dan 90%. Daarom is het een goed materiaal voor het verhinderen van de interferentie van lawaai.
Hoge Isolatie: De glasvezel is het beste isolatiemateriaal omdat het zich tegen op hoge temperatuur kan verzetten en goed mechanisch bezit en hoge chemische stabiliteit heeft.
Anticorrosion: De glasvezel kan zich tegen corrosie van sterk zuur en alkali verzetten. Zijn functies zullen niet verminderd worden na gebruik op lange termijn.
Goede Herstellende Kracht: De glasvezel bevat talloze luchtzakken, zodat heeft het uitstekende herstellende kracht om zich tegen om het even welke effect en trilling met een treksterkte te verzetten meer dan 1.0 kg.
Het Tarief van de Absorptie van de lage Vochtigheid: Zijn tarief van de vochtigheidsabsorptie is gewoonlijk bijna nul.
Lichtgewicht en Zacht Materiaal: In vergelijking met de andere materialen van de hitteisolatie, zijn de glasvezelproducten het lichtste en zachtste materiaal. Indien geïnstalleerdi op machines, kan het helpen de last van gewicht en trilling verminderen.
Eenvoudige en Gemakkelijke Bouw: Het is eenvoudige en makkelijk te gebruiken glasvezel voor allerlei thermische isolatie, hitteisolatie, vuurvaste en geluiddempende techniek of producten.
Functie: . Kan het obstakel in het uitlaatsysteem verminderen. Het kan ook de uitlaat gladmaken of versnellen. Bekwaam om zich tegen op hoge temperatuur bij 900-1000℃ ongeveer te verzetten. Kan in de uitlaatpijp of de katalysator van auto's of motorfietsen worden gebruikt. Het gewicht voor één broodje is ongeveer 9 kg.
De Sleutelwoorden van de koper:
isolerende materialen
Related Category Searches on ttnet.net: