Puls Electronic

Huis > Producten>Antistatische Producten>

KDA 75 Antistatische Bar

Info van het contact
  • Land/Gebied: Turkije
  • Provincie: Istanbul
  • Stad: Istanbul
  • Contactpersoon: Mr. Puls Contact
  • Tel.: 90-212-7983636
  • Fax: 90-212-7982629
Referentie & Aandeel:

KDA 75 Antistatische Bar

De Categorie van het product Antistatische Producten
De Methode van de verkoop Vervaardiging
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

  • Turkije
  • Puls
  • verklaar nietig
  • 04/12/2012

De Specificaties van het product / Eigenschappen

wegens hoogte ontwerp technologisch gebruikt in Antistatische bar het mogelijk werd om efficiëntere resultaten te veroorzaken om de statische problemen, zelfs in hoge snelheidstoepassingen op te lossen. De antistatische bar vergt geen kaliberbepaling en kan worden schoongemaakt en gaf gemakkelijk. Het werd ontworpen om vernietigende statische lasten tijdens productie te neutraliseren. Het gebruiken van Antistatische bar zal machines leveren om hygiënische, veilige en kwalitatieve productie uit te voeren. De antistatische bar kan in verschillende lengten worden ontworpen om aan de vereisten van behoeften van toepassing te voldoen.

De antistatische bar scheidt de luchtmolecules aan positieve en negatieve ionen. wegens principe van het werk van antistatische bar werd de neutralisatie van materiaal mogelijk. Het trekt in efficiënte waaier de tegenovergestelde geladen ionen van om het even welk statisch geladen product aan. Dat belemmert het plakken van producten aan elkaar of aan delen van machine. Bovendien dergelijke elektrogevaren zoals het huidige slaan, explosie, brand, stofaantrekkelijkheid ook zal verhinderd worden. De antistatische bar vergt geen kaliberbepaling en wegens eenvoudig het zijn in zorg verbetert de kwaliteit, veiligheid, hygiëne van machine en verstrekt zijn langer leven.

De antistatische bar wordt resistively verbonden met hoogspanning. Daardoor zullen zijn zenderspelden zelfs als zij worden geraakt niet door elektrostroom beïnvloeden. Het kan in beperkte plaatsen worden geïnstalleerdo. Volgens toepassing kan het in verschillende lengte worden geproduceerd.

Algemene Specificatie
Gemakkelijk te installeren/Hoge prestaties/Veiligheid/Met lange levensuur

Toepassingen
Met een laag bedekkend/Laminerend/windt de Plastic zak/Afdekkend/Scheurend//Vorm vult verbinding/van de Rek het verpakken/Verpakkende machines/de productie van het Document/Geblazen film, gegoten film/Uitdrijving, flexoblad/Inkjet, laser/het Vouwen opnieuw op
De Sleutelwoorden van de koper:
antistatische bar, verwijdering, statische elektriciteit
Related Category Searches on ttnet.net: