Puls Electronic

Huis > Producten>Antistatische Producten>

De samengeperste Gedreven Bar van de Verhoging van de Lucht

Info van het contact
  • Land/Gebied: Turkije
  • Provincie: Istanbul
  • Stad: Istanbul
  • Contactpersoon: Mr. Puls Contact
  • Tel.: 90-212-7983636
  • Fax: 90-212-7982629
Referentie & Aandeel:

De samengeperste Gedreven Bar van de Verhoging van de Lucht

De Categorie van het product Antistatische Producten
De Methode van de verkoop Vervaardiging
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

  • Turkije
  • Puls
  • verklaar nietig
  • 04/12/2012

De Specificaties van het product / Eigenschappen

Wordt de compressor gedreven antistatische bar met luchtapparaten verbonden die worden ontworpen om de statische lasten te neutraliseren die problemen bij grote afstanden veroorzaken. wegens geavanceerd technisch die in ontwerp wordt gebruikt werd het mogelijk om efficiëntere resultaten voor oplossing van statische elektrische problemen zelfs in hoge snelheidstoepassingen te veroorzaken. Het voorziet hoge prestaties en efficiënte ionisatie van snelle het lossen tijd. Scheidt de compressor gedreven antistatische bar luchtmolecules aan positieve en negatieve ionen door het elektrische veld, produceert en vervoert hen dan in de richting van geladen voorwerpen door de luchtapparaten.

Om het even welk statisch geladen product dat door de efficiënte afstand van de bar zal wordt overgegaan de tegenovergestelde geladen ionen aantrekken en zal het product neutraliseren. Dat zal het plakken van product aan ander product of delen van machines verhinderen. Bovendien zullen dergelijke elektrogevaren zoals het huidige slaan, explosie, brand en stofaantrekkelijkheid ook verhinderd worden. Vergt de compressor gedreven antistatische bar geen kaliberbepaling en wegens eenvoudig het zijn in zorg verbetert de kwaliteit, veiligheid, hygiëne van machine en verstrekt zijn langer leven.

Wordt de compressor gedreven antistatische bar resistively verbonden met hoogspanning. Daardoor zullen zijn zenderspelden zelfs als zij worden geraakt niet door elektrostroom beïnvloeden. De lucht die trogcompressor overgaan moet schoon en droog zijn. Het kan in beperkte plaatsen worden geïnstalleerdm. Volgens toepassing kan het in verschillende lengte worden geproduceerd.

Algemene Specificatie
Gemakkelijke, flexibele steun/Hoge prestaties/Veiligheid/Met lange levensuur

Toepassingen
Met een laag bedekkend/Laminerend/windt de Plastic zak/Afdekkend/Scheurend//windt/Vorm vult verbinding/van de Rek het verpakken/Verpakkende machines/de productie van het Document/Geblazen film, gegoten film/Uitdrijving, flexoblad/Inkjet, laser/het Vouwen opnieuw op
De Sleutelwoorden van de koper:
de bar van de luchtverhoging, antistatische verwijdering, antistatische elektriciteit
Related Category Searches on ttnet.net: