Co. van Int'L van Liduoo, Ltd

Huis > Producten>De Hoeden van het stro>

De slappe blauwe Hoed van de Zon

Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Stad: Taichung
  • Contactpersoon: Sophia Wang
  • Tel.: 886-4-26362398
  • Fax: 886-4-26981238
Referentie & Aandeel:

De slappe blauwe Hoed van de Zon

De Categorie van het product De Hoeden van het stro,Hoeden & Caps/n.e.s.,De Hoeden & de Kappen van vrouwen
De Methode van de verkoop De uitvoer,Vervaardiging,In het groot,OEM/ODM,De dienst,Kleinhandels
De Termijn van de betaling T/T
Minimum Orde: 500 Stukken
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

  • Taiwan
  • liduoo
  • natuurlijk gras
  • 03/13/2023

Extra Info:

  • ** (cm)

De Specificaties van het product / Eigenschappen

De slappe blauwe Hoed van de Zon
Het specialiseert zich in de ontwikkeling van hoogwaardige dameshoed, strohoed, hoed, ronde stootkussens, zakken, zakken en andere maniertoebehoren. Concurrerende Voordelen:
 
Deze Brede Hoed van de Rand met lint zal uw manierbetekenis verhogen, en het maakte door document in milieuvriendelijk met beschermende zon, perfect voor het dragen bij het strand of de pool heeft koel en comfortabel gevoel.
 
gemaakt in Taiwan
 
materiaal: document +PP
grootte:
Hoofd omtrek: 55 ±2cm
marginale rand: 13.5cm 
Co., Ltd.is een onderneming die zich op het ontwerp concentreren, de ontwikkeling en de productie van Inf't van Liduoo van medio-aan-hoog-eindhoeden. Het heeft de technologie van verwerking en productie van internationale Europese en Amerikaanse merken om productkwaliteit te verzekeren. Wij hebben vijf categorieën van stroproducten, hoeden/zakken/ronde stootkussens/singelband/milieuvriendelijke gerecycleerde materialen. En blijf nieuwe producten ontwerpen om klanten aan behoeften te voldoen, OEM/ODM paste verstrekken de diensten aan, en verheugt zich op het werken met u om bedrijfskansen gezamenlijk te ontwikkelen.
Limehi, onze benadering naar duurzaamheid moet eenvoudig ontwerpen terwijl bedachtzaam het zijn van milieufactoren.  Dit kan in onze verplichting worden gezien om het milieuvriendelijke leer of een andere natuurlijke op vezel-gebaseerde materialen met inbegrip van natuurlijk gras, document vezel, organisch katoen, gerecycleerde materialen, hennep en document vlechten in onze ontwerpen te gebruiken.
 
Wij willen onze producten een groene stijl tot stand brengen, elegant kijken, functioneel zijn, verrukkelijk zijn om, een surplus in waarde te gebruiken en aan te bieden.  Met een smalle nadruk, het constante leren en het creatieve denken, kunnen wij de oplossingen en het inzicht voortdurend verbeteren dat wij, op een bepaalde manier hebben gedeeld die aan zowel onze klanten als planeet eerbiedig is.  Als dat resoneert, zouden wij van u houden van te horen. 
 

De Sleutelwoorden van de koper:
de hoed van de maniersjaal, strohoed, douane GLB, gift, maniersjaal, de hoed van de Aanpassing, vilten van de Wol hoeden, Fedora hoeden, de hoeden van de Schipper, de hoeden van de Douane
Related Category Searches on ttnet.net: