Co. van Int'L van Liduoo, Ltd

Huis > Producten>De Hoeden van het stro>

De milieu Hoed van het Stro van het Lint van de Boog van het Document

Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Stad: Taichung
  • Contactpersoon: Sophia Wang
  • Tel.: 886-4-26362398
  • Fax: 886-4-26981238
Referentie & Aandeel:

De milieu Hoed van het Stro van het Lint van de Boog van het Document

De Categorie van het product De Hoeden van het stro,Hoeden & Caps/n.e.s.,De Hoeden & de Kappen van vrouwen
De Methode van de verkoop De uitvoer,Vervaardiging,In het groot,OEM/ODM,Kleinhandels
De Termijn van de betaling T/T
Minimum Orde: 500 Stukken
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

  • Taiwan
  • liduoo
  • natuurlijk gras
  • 03/13/2023

Extra Info:

  • ** (cm)

De Specificaties van het product / Eigenschappen

De milieu Hoed van het Stro van het Lint van de Boog van het Document
Het specialiseert zich in de ontwikkeling van hoogwaardige dameshoed, strohoed, hoed, ronde stootkussens, zakken, zakken en andere maniertoebehoren. Concurrerende Voordelen:
 
Deze Hoed van Stro met lint en boog wordt gemaakt door document in milieuvriendelijk, deze die hoed in Taiwan wordt gemaakt en wij leveren ook ODM en OEM.
 
Gemaakt in Taiwan
 
materiaal: document
grootte:
Hoofd omtrek: 55 ±2cm
marginale rand: 6.5cm 
Co., Ltd.is een onderneming die zich op het ontwerp concentreren, de ontwikkeling en de productie van Inf't van Liduoo van medio-aan-hoog-eindhoeden. Het heeft de technologie van verwerking en productie van internationale Europese en Amerikaanse merken om productkwaliteit te verzekeren. Wij hebben vijf categorieën van stroproducten, hoeden/zakken/ronde stootkussens/singelband/milieuvriendelijke gerecycleerde materialen. En blijf nieuwe producten ontwerpen om klanten aan behoeften te voldoen, OEM/ODM paste verstrekken de diensten aan, en verheugt zich op het werken met u om bedrijfskansen gezamenlijk te ontwikkelen.
Limehi, onze benadering naar duurzaamheid moet eenvoudig ontwerpen terwijl bedachtzaam het zijn van milieufactoren.  Dit kan in onze verplichting worden gezien om het milieuvriendelijke leer of een andere natuurlijke op vezel-gebaseerde materialen met inbegrip van natuurlijk gras, document vezel, organisch katoen, gerecycleerde materialen, hennep en document vlechten in onze ontwerpen te gebruiken.
 
Wij willen onze producten een groene stijl tot stand brengen, elegant kijken, functioneel zijn, verrukkelijk zijn om, een surplus in waarde te gebruiken en aan te bieden.  Met een smalle nadruk, het constante leren en het creatieve denken, kunnen wij de oplossingen en het inzicht voortdurend verbeteren dat wij, op een bepaalde manier hebben gedeeld die aan zowel onze klanten als planeet eerbiedig is.  Als dat resoneert, zouden wij van u houden van te horen. 
 

De milieu Hoed van het Stro van het Lint van de Boog van het Document
De Sleutelwoorden van de koper:
hoed, strohoed, douane GLB, gift, maniersjaal, de hoed van de Aanpassing, Fedora hoeden, vilten van de Wol hoeden, de hoeden van de Douane, de hoeden van de Schipper
Related Category Searches on ttnet.net: