Co. van Int'L van Liduoo, Ltd

Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Stad: Taichung
  • Contactpersoon: Sophia Wang
  • Tel.: 886-4-26362398
  • Fax: 886-4-26981238
Referentie & Aandeel:

UV stro rood GLB

De Categorie van het product De Hoeden van het stro,Hoeden & Caps/n.e.s.,De Hoeden & de Kappen van vrouwen
De Methode van de verkoop De uitvoer,Vervaardiging,In het groot,OEM/ODM,De dienst,Kleinhandels
De Termijn van de betaling T/T
Minimum Orde: 500 Stukken
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

  • Taiwan
  • liduoo
  • natuurlijk gras
  • 03/13/2023

Extra Info:

  • ** (cm)

De Specificaties van het product / Eigenschappen

UV stro rood GLB 
Het specialiseert zich in de ontwikkeling van hoogwaardige dameshoed, strohoed, hoed, ronde stootkussens, zakken, zakken en andere maniertoebehoren. Concurrerende Voordelen:

Dit Stro GLB wordt gemaakt door document met een brede rand in milieuvriendelijk en het is Zon Protection.and wij ook ODM leveren en OEM, kleur is rood.

Gemaakt in Taiwan

materiaal: document

grootte: Hoofd omtrek: 55 ±2cm

marginale rand: 10cm

  
 
 
Co., Ltd.is een onderneming die zich op het ontwerp concentreren, de ontwikkeling en de productie van Inf't van Liduoo van medio-aan-hoog-eindhoeden. Het heeft de technologie van verwerking en productie van internationale Europese en Amerikaanse merken om productkwaliteit te verzekeren. Wij hebben vijf categorieën van stroproducten, hoeden/zakken/ronde stootkussens/singelband/milieuvriendelijke gerecycleerde materialen. En blijf nieuwe producten ontwerpen om klanten aan behoeften te voldoen, OEM/ODM paste verstrekken de diensten aan, en verheugt zich op het werken met u om bedrijfskansen gezamenlijk te ontwikkelen.
Limehi, onze benadering naar duurzaamheid moet eenvoudig ontwerpen terwijl bedachtzaam het zijn van milieufactoren.  Dit kan in onze verplichting worden gezien om het milieuvriendelijke leer of een andere natuurlijke op vezel-gebaseerde materialen met inbegrip van natuurlijk gras, document vezel, organisch katoen, gerecycleerde materialen, hennep en document vlechten in onze ontwerpen te gebruiken.
 
Wij willen onze producten een groene stijl tot stand brengen, elegant kijken, functioneel zijn, verrukkelijk zijn om, een surplus in waarde te gebruiken en aan te bieden.  Met een smalle nadruk, het constante leren en het creatieve denken, kunnen wij de oplossingen en het inzicht voortdurend verbeteren dat wij, op een bepaalde manier hebben gedeeld die aan zowel onze klanten als planeet eerbiedig is.  Als dat resoneert, zouden wij van u houden van te horen. 
 

De milieu Hoed van het Stro van het Lint van de Boog van het Document
De Sleutelwoorden van de koper:
De hoed van de Hoed van de Zon van het stro, strohoed, douane GLB, gift, maniersjaal, Fedora hoeden, de hoed van de Aanpassing, vilten van de Wol hoeden, Fedora hoeden, de hoeden van de Schipper
Related Category Searches on ttnet.net: