Jiu Han Enterprise Co., Ltd.

9th
Huis > Producten>Katrollen>

Katrollen

De Categorieën van het product (128)
Meer Categorieën Verzorger Categorieën
Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Contactpersoon: Mr. Jason Wu
  • Tel.: 886-6-2602755-9
  • Fax: 886-6-2686564
Referentie & Aandeel:

Katrollen

De Categorie van het product Katrollen,Auto Plastic & RubberDelen,Auto Parts/n.e.s.
De Methode van de verkoop De uitvoer,OEM/ODM
De Termijn van de betaling T/T
Minimum Orde: 1000 Stukken
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

  • Taiwan
  • prostar
  • 12/29/2020

Extra Info:

  • ** (cm)

De Specificaties van het product / EigenschappenEen riem en katrolsysteem wordt gekenmerkt door twee of meer katrollen in gemeenschappelijk voor een riem. Dit staat voor mechanische macht, torsie, en snelheid dat over assen toe moet worden overgebracht. Als de katrollen van verschillende diameters zijn, wordt een mechanisch voordeel gerealiseerd.
Een riemaandrijving is analoog aan dat van een kettingoverbrenging, nochtans kan een riemkatrolschijf vlot zijn (verstoken van afzonderlijke met elkaar verbindende leden zoals op een kettingstand, een aansporingstoestel, of een timingsriem) worden gevonden zodat het mechanische voordeel door de verhouding van de hoogtediameter van de schoven slechts ongeveer gegeven is, niet precies vast door de verhouding van tanden zoals met toestellen en tanden.
In het geval van een trommel-stijl katrol, zonder een groef of flenzen, is de katrol vaak lichtjes convex om de vlakke riem gecentreerd te houden. Het wordt soms bedoeld als bekroonde katrol. Hoewel zodra wijd gebruikt op de schachten van de fabriekslijn, dit type van katrol nog het drijven van de roterende borstel in rechte stofzuigers, in riemschuurmachines en lintzagen wordt gevonden. [12] Landbouwtrekkers die aan de vroege jaren '50 worden opgebouwd hadden over het algemeen een riemschijf voor een vlakke riem (die welk is Tijdschrift van de Riemschijf na werd genoemd). Het is vervangen door andere mechanismen met meer flexibiliteit in methodes van gebruik, zoals machtsstart en hydraulica.
Enkel aangezien de diameters van toestellen (en, navenant, hun aantal tanden) een toestelverhouding en zo de de snelheidsverhogingen of verminderingen en het mechanische voordeel bepalen die zij kunnen leveren, bepalen de diameters van katrollen die zelfde factoren. De katrollen van de kegel en de stapkatrollen (die op het zelfde principe werken, hoewel de namen om op vlakke riemversies en van V riemversies neigen worden toegepast, respectievelijk) een manier zijn om veelvoudige aandrijvingsverhoudingen in een riem-en-katrolsysteem te verstrekken dat kan worden verplaatst zoals nodig, enkel aangezien een transmissie deze functie van een toesteltrein voorziet die kan worden verplaatst. V de katrollen van de riemstap zijn de gemeenschappelijkste manier die persen leveren een waaier van assnelheden boren.

De Sleutelwoorden van de koper:
gmb, nok, koyo, skf, ntn, PANASONIC, TOYOTA, NSK, toyo
Related Category Searches on ttnet.net: