Co. van Taiwan Kodai, Ltd

16th
Huis > Producten>De Producten van de Verwerking van de draaibank>

CNC de Fabrikant van de Delen van de Draaibank

Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Stad: Taipeh
  • Contactpersoon: Mr. Mr. David Chang
  • Tel.: 886-2-27274000
  • Fax: 886-2-27270804
Referentie & Aandeel:

CNC de Fabrikant van de Delen van de Draaibank

De Categorie van het product De Producten van de Verwerking van de draaibank,CNC/NC de Producten van de Verwerking van de draaibank,ProcesseHardware Products/n.e.s.
De Methode van de verkoop De uitvoer,OEM/ODM
De Termijn van de betaling T/T,L/C bij Gezicht
Minimum Orde De bestelwagen DE eenheid van DE Prijs
100 Stukken USD / Stuk
100 Stukken USD / Stuk
100 Stukken USD / Stuk
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

  • Taiwan
  • 12/16/2020

Extra Info:

  • ** (cm)

De Specificaties van het product / Eigenschappen

TAIWN KODAI Co., Ltd werd opgericht in 1989 met een kapitaal van 20 miljoen Yen. Het jaar na zijn het oprichten, begon het handel drijvend met Co. van Hitachi Koki, Ltd in Japan, en is in Japan.We bezit meer dan momenteel dozijn klanten. Wij voeren ook heel wat OEM delen naar ontwikkelde landen uit rond de wereld, en onze customersWe heeft het vertrouwen van ons verdiend. Er is ook een 100% geïnvesteerden hulpdraaibankfabriek. Wij bieden goederen met goede kwaliteit, redelijke prijs, snelle deliveryWith het aan beleid van altijd het bijdragen tot de maatschappij en beschermend environmentAnd werk. Wij zijn een algemeen handel drijvend bedrijf dat zich in de behandeling van diverse types van OEM delen specialiseert.
Nochtans, hebben wij ook onze eigen fabriek. De beste dienst aan belangrijke fabrikanten rond de wereld hopen wij wij het kunnen verstrekken.

Luchtvaart, militair, medisch, voertuigen, instrumenten, hulpmiddelen, bouw, enz. Ijzer, legeringen, roestvrij staal, titanium, aluminiumlegeringen, koperlegeringen, enz. Gelieve te voelen vrij om ons voor meer informatie te contacteren.

Goed en Delen van uitstekende kwaliteit van controle de Pneumatische Hulpmiddelen en andere producten, zijn wij professionele leveranciers, kunnen de klanten de informatiebehoeften van informatie oplossen.

De kwaliteit en stemt in met uw onderzoeken!
CNC de fabrikant van draaibankdelen en andere producten, zijn wij professionele leveranciers, kunnen de klanten de informatiebehoeften van informatie oplossen.

De Sleutelwoorden van de koper:
CNC de Fabrikant van de Delen van de Draaibank, Metaalbewerkende Delen die van Machines, Mechanische Componenten/N.O.S., Delen, Automatische Draaibank die, het Machinaal bewerken, CNC machinaal bewerken Deel, CNC, CNC Draaibank, Industriële Delen machinaal bewerken
Related Category Searches on ttnet.net: