Zhengzhou Liande CNC Machine Tool Co., Ltd.

Huis > Producten>CNC/NC de Producten van de Verwerking van de draaibank>

GMC2830 het Machinaal bewerkende Centrum van de brug

Info van het contact
  • Land/Gebied:
  • Contactpersoon:
  • Tel.:
  • Fax:
Referentie & Aandeel:

GMC2830 het Machinaal bewerkende Centrum van de brug

De Categorie van het product CNC/NC de Producten van de Verwerking van de draaibank
De Methode van de verkoop In het groot,OEM/ODM
De Termijn van de betaling T/T,L/C bij Gezicht,M/T
Minimum Orde De bestelwagen DE eenheid van DE Prijs
1 Reeks USD 12222 / Reeks
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

  • Zhengzhou , Henan , China (vasteland)
  • 01/18/2017

Extra Info:

  • ** (cm)

De Specificaties van het product / Eigenschappen

Het Machinaal bewerkende Centrum GMC2830 van de brug
 
Keurt het machinaal bewerkende centrum van de brug het systeem van FANUC CNC met de automatische functie van de hulpmiddelverandering goed. Het kan lineair en cirkelinterpolatieknipsel doen, dat malen kan uitvoeren, boring, borend, zich uitbreidt, uitborend, onttrekkend en ander het machinaal bewerken processen. Vooral geschikt om doosdelen en diverse delen op het gebied van automobiel, metallurgie, mijnbouw, werktuigmachine de verwerkende en andere machinaal te bewerken industrieën.
 
De machine keurt de structuur van de lijstbeweging met stijve, vlotte motie goed. X, zijn de assen van Y met lineaire motie rollende gids om de reactiesnelheid van de as te verbeteren. De z-as is met de structuur van de diagids om de starheid van de ram te verbeteren.
 
Elke as keurt de aandrijving van de balschroef met de as goed volgt de rechthoek van de ramsbeweging langs de z-As, volgt het stralenzadel langs de y-As lineaire gids en lijst langs de de x-As van de machinebasis lineaire gidsen.
 
De as keurt ZF twee stappenversnellingsbak goed om gebruikersvraag naar hoge torsiehulpmiddelen te ontmoeten, is de belangrijkste component van de algemene belangrijkste sectie van professionele fabrikanten met hoge transmissiebetrouwbaarheid, nauwkeurigheid en stabiliteit met Maximumassnelheid 6000rmp.
 
Koelen van Assen en asversnellingsbak is via een Thermostatisch koelapparaat, weghalend de hitte die door de omwenteling van de as wordt geproduceerd, ervoor zorgt dat de temperatuurveranderingen in de machineas geen 60℃ overschrijdt, ook om temperatuurstabiliteit van de transmissie te verzekeren, terwijl het ervoor zorgen dat de uniformiteit van de machine algemene temperatuur, die machinetemperatuur verminderen verandert om de nauwkeurigheid van de thermische stabiliteit van de machine te verzekeren.
De Sleutelwoorden van de koper:
Het Machinaal bewerkende Centrum van de brug, het Machinaal bewerkende Centrum van de Brug GMC2830
Related Category Searches on ttnet.net: