Zhengzhou Liande CNC Machine Tool Co., Ltd.

Huis > Producten>CNC/NC de Producten van de Verwerking van de draaibank>

Het Machinaal bewerkende Centrum van de brug (CNC het Boring Machine de van het Malen van de Brug en)

Info van het contact
  • Land/Gebied:
  • Contactpersoon:
  • Tel.:
  • Fax:
Referentie & Aandeel:

Het Machinaal bewerkende Centrum van de brug (CNC het Boring Machine de van het Malen van de Brug en)

De Categorie van het product CNC/NC de Producten van de Verwerking van de draaibank
De Methode van de verkoop De uitvoer,Vervaardiging,In het groot,OEM/ODM
De Termijn van de betaling T/T,L/C bij Gezicht,M/T,D/D
Minimum Orde: 1 Stuk
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

  • Zhengzhou , Henan , China (vasteland)
  • 05/22/2017

Extra Info:

  • ** (cm)

De Specificaties van het product / Eigenschappen

Het Machinaal bewerkende Centrum van de brug (CNC het Boring Machine de van het Malen van de Brug en)
 
CNC van Liande de werktuigmachine is één van het grijze haar voor draaibankzaken en vestigt samenwerkingsverhouding met NSK, HIWIN, FANUC en ander beroemd merk, momenteel hebben wij 4 productenreeksen ontwikkeld: CNC draaibankmachine, verticaal machinaal bewerkend centrum, brug machinaal bewerkend centrum, en Ce van de wieldraaibank bijvoorbeeld, ISO9001 enz., daarnaast, hebben wij een aantal uitvindingsoctrooi. 
 
De brug die centra (CNC brugmalen en het boring machine) machinaal bewerken is een vijf-gezicht draaibankmachine. Het kan allerlei gaten en oppervlakten in één opstelling behalve de opzettende oppervlakte, met goede efficiency en kwaliteit verwerken.
 
Keurt het machinaal bewerkende centrum van de brug de structuur van de lijstbeweging met stijve, vlotte motie goed. X, zijn de assen van Y met lineaire motie rollende gids om de reactiesnelheid van de as te verbeteren. De z-as is met de structuur van de diagids om de starheid van de ram te verbeteren.
 
Elke as keurt de aandrijving van de balschroef met de as goed volgt de rechthoek van de ramsbeweging langs de z-As, volgt het stralenzadel langs de y-As lineaire gids en lijst langs de de x-As van de machinebasis lineaire gidsen.
 
De as keurt ZF twee stappenversnellingsbak goed om gebruikersvraag naar hoge torsiehulpmiddelen te ontmoeten, is de belangrijkste component van de algemene belangrijkste sectie van professionele fabrikanten met hoge transmissiebetrouwbaarheid, nauwkeurigheid en stabiliteit met Maximumassnelheid 6000rmp.
 
De brug die centra (CNC brugmalen en het boring machine) machinaal bewerken is geschikt voor de gebieden van de automobiel, industrie van de vorm, luchtvaart, ruimte, druk, textiel, petrochemische stof en boilerkoeling voor het machinaal bewerken van complexe structuur van de vorm, schijfplaat, muurkabinet en andere delen.
 
 
LIANDE is een de machinaal bewerkende centra (CNC brugmalen en het boring machine) fabrikant bekende van de Brug. Als u in de machinaal bewerkende centra van de Brug LIANDE (CNC brugmalen en het boring machine) geinteresseerd bent, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren, en wij zullen zo spoedig mogelijk reactie op u.
De Sleutelwoorden van de koper:
Het Machinaal bewerkende Centrum van de brug, CNC het Boring Machine de van het Malen van de Brug en
Related Category Searches on ttnet.net: