Changzhou Ruibo Hardware Technology Co., Ltd

Huis > Producten>CNC/NC de Producten van de Verwerking van de draaibank>

De Speld van de Pen van de Lente van het messing

Info van het contact
 • Land/Gebied: China (vasteland)
 • Provincie: Jiangsu
 • Contactpersoon: Mr. Spring Liu
 • Tel.: 86-519-86305569
 • Fax: 86-519-86305575
Referentie & Aandeel:

De Speld van de Pen van de Lente van het messing

De Categorie van het product CNC/NC de Producten van de Verwerking van de draaibank
De Methode van de verkoop De uitvoer,Vervaardiging,In het groot,OEM/ODM,De dienst,Kleinhandels
De Termijn van de betaling T/T
Minimum Orde De bestelwagen DE eenheid van DE Prijs
1000 Stukken USD 0.1 / Stuk
1000 Stukken USD 0.1 / Stuk
1000 Stukken USD 0.1 / Stuk
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

 • Changzhou , Jiangsu , China (vasteland)
 • Non-Standard
 • Cnc Machine Parts
 • Aluminium, Roestvrij staal, Staal, Messing, Enz.
 • 12/13/2017

Extra Info:

 • ** (cm)

De Specificaties van het product / Eigenschappen

Co. van de Technologie van de Hardware van Ruibo van Changzhou, Ltd is een onderneming die zich in onderzoekontwikkeling, toepassing en marktontwikkeling van hardwareproducten specialiseren, nauwkeurige CNC delen, gevormd en machinaal bewerkte koude producten, roestvrij staalafgietsels, autodelen, het industriële bevestigingsmiddelen en stempelen enz. Wij bezitten volledig testend centrum, cultiveren professioneel technisch team en het beheersteam, heeft adequaat intern controlesysteem en de superieure naverkoopdienst.  Met het doel van „Hoogstaande, Concurrerende Prijs, de Oprechte en Efficiënte Dienst“, heeft ons bedrijf een goede reputatie van diverse klantengroep op het gebied van de autoindustrie, ruimte, spoorweg en brug, mijnbouw, techniekinstallatie, de hardwareindustrie enz. gewonnen. Wij hebben wijd en dicht vennootschap met verschillende klanten in de Verenigde Staten, Canada, Japan, Engeland, Korea, Chili, India, Thailand en veel andere landen gevestigd.  Wij hoogst overbrenging de ondernemingsgeest van „pragmatisch, verenigen ons en streven, Innovatie“, zullen wij de beste dienst aan onze klanten, aanbieden en denken om met u oprecht samen te werken, dichte mededeling en gemeenschappelijke ontwikkeling te hebben.


De hoofdproducten van het bedrijf
slot bout, kraag, nauwkeurige CNC delen, roestvrij staalafgietsels, allerlei de koude verwerking van rubriekmachines, niet genormaliseerde speciaal-gevormde delen, het stempelen delen en diverse mechanische lassendelen, enz.

Toepasselijke gebieden
spoorweg vervoer, de automobiele, militaire industrie, textielmachines, elektro en mechanisch materiaal, luchtvaart, elektrisch apparaten met hoog voltage, en andere industriële verwerkende en andere industrieën. 

Belangrijk Materiaal
veel werk een koude rubriekmachine, CNC draaibank, CNC machinaal bewerkende centra, malende machine, malenmachine, draadknipsel, tuimelschakelaarboring, automatische lassenmachine, enz.

Oppervlaktebehandeling
zeswaardig gegalvaniseerd, driewaardig zinkplateren, verkoperen, nikkelplateren, dacromet, zink, de legeringsplateren van het kobaltnikkel, Magni plateren, alkalisch plateren zonder waterstof. Zoute neveltest van 800100 0120, 0200 uren.

De Sleutelwoorden van de koper:
De Speld van het messing, de Spelden van de Pen, de Speld van de Plaats, de Speld van het Centrum, de Speld van de Schacht
Related Category Searches on ttnet.net: